Lina Forssell

Användarprofil
En väldigt orginell och trevlig bok fylld av magi blandat med stora historiska händelser. En speciell familj och en syskonskara med mycket kärlek till varandra som försöker lösa livets Mysterium..

Men in Black

Film från 1997 regisserad av Barry Sonnenfeld
En mycket rolig klassiker när det kommer till alien filmer. Will Smiths karaktär är rolig och det finns finurliga och oväntade aliens...

Sophies historia

Bok av Jojo Moyes
Väldigt bra och beskrivande språk i denna krigshistoria med utgångsläge hos kvinnorna. Olika sekel och en historia om kärlek..

Ally McBeal

TV-program från 20th Television
Väldigt rolig och knasig serie om den orginella Ally som jobbar som advokat och hennes relationer till kollegor och utanför jobbet. Hon arbetar med ett ex och dennes fru.

Någon som du

Bok av Marc Levy
Småcharmig bok men lite långrandig så inte superengagerande. Inte en bok man försvinner in i som en egen värld.
Har 2 katter och att klappa Mymlan och knyttet ger både mig och dem glädje särskilt i dessa hemmasittartider så är det bra med något lättillgängligt trevligt🥰
Superintressant och orginell samt väldigt udda bok som gör en intresserad över hur det hela ska sluta!

Bada

Aktivitet
Att bada är underskattat älskar mitt badkar det är något som ger mig avslappning och värme i den kalla vintern. Sen på sommaren är det underbart med sjö och havsbad! På julafton tog vi ett dopp i den frusna sjön nydala och även det gav en härlig känsla trotts att man tappade känsel i fötter🥶
Supermysig uppföljare utav Jenny Colgan funkar såklart perfekt vid jul men även andra kalla mörka vinterdagar då man bara vill krypa in i en bok och undfly vardagen.
Väldigt mysig och stundtals överraskande och rolig bok om Marks vardags och mer spännande upplevelser från barndom och vuxenliv.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.