Recensioner av Lina Forssell

30 dejter på 30 dagar av Sarah Title

Betyg 3
En väldigt lättläst men mysig bok att läsa. Om en bibliotekarie som inte har mycket till socialt liv som hamnar mitt i dejtingdjungeln pga en rolig gif som någon gjorde om henne.

Till sängs med Frida av Slavenka Drakulic

Betyg 5
En väldigt personlig och inspirerande bok om en väldigt häftig kvinna av en väldigt duktig författare!

Fritt fall av Anneli Olsson 

Betyg 3
En lättläst och lite smårolig bok som är perfekt sommarläsning i stugan eller på stranden. Om att återupptäcka sig själv vad man klarar av och vad som är viktigt i livet...

Rosario är död av Majgull Axelsson 

Betyg 5
Så jäkla bra bok läste den i tonåren men den har stannat kvar hos mig. Så hemskt fruktansvärd historia men mästerligt författarskap.

Mitt liv & jag av Cecelia Ahern 

Betyg 4
Riktigt intressant smårolig och skruvad bok om att komma ihåg vad som är viktigt i livet. Att ta hand om sig själv för att kunna ta hand om andra viktiga relationer i livet och öppna upp för kärleken igen.

Vi är alla helt utom oss av Karen Joy Fowler 

Betyg 4
En väldigt spännande och överraskande bok. Om relationer och mänsklighet och vad som definerar oss som människor, hur påverkas vi av en annorlunda barndom? Hur olika kan vi uppleva olika situationer i olika åldrar?

På djupet av Kate Davies

Betyg 3
En intressant bok om en tjejs lesbiska uppvaknande. Ganska detaljrikt om just lusten som vaknar till liv och både roligt och lite sorgligt.

Monster i terapi av Jenny Jägerfeld Mats Strandberg 

Betyg 4
Väldigt intressant bok, monstren hur märkliga de än är blir mänskliga och man blir engagerad i deras problem. Särskilt intressant är kapitlen med lesbiska vampyren och hennes relation till psykologen. Huvudpersonen går igenom egna relationsproblem och tvivlar på sin yrkeskunskap i och med att detta är ett outforskat område.