Recensioner av Johanna

Sommaren jag blev vacker av Jenny Han 

Betyg 4
Tonårsromantik, tonårsdrama och en helt del allvar i en mysig blandning. Underbar läsning för den som är i tonåren men lika underbar för den som uppskattar YA även i vuxen ålder.

Goda grannar av Mattias Edvardsson 

Betyg 5
Utan tvekan ett toppbetyg. Mina höga förväntningar överträffade. Spänning från första till sista sidan.

Hemma där hjärtat väntar av Sofia Ymén 

Betyg 4
Hemma där hjärtat väntar är en bok där huvudpersonen, Klara är ensam testamentstagare efter sin morbrors bortgång. Ett villkorat testamente där Klara först måste driva morbroderns veterinärklinik i 6 månader i den småländska labdsbygden där hon växte upp, innan hon får ta del av arvet. Där finns också Axel, ungdomskärleken. Den som fick ett abrupt slut när Klara insåg att hon ville uppleva mer än vad den lilla landsbygden kunde ge.

En välskriven berättelse om kärlek, sorg och hemligheter.

Tystnadens torn av Mina Dennert 

Betyg 3
En bok där du bara måste läsa ett kapitel till. Skrämmande obehaglig men är väldigt nöjd över läsupplevelsen.

Rött, vitt och kungligt blått av Casey McQuiston 

Betyg 3
En intressant storyline, kändes dock ofta som att berättelsen inte gick framåt. Oavsett Läsvärd för det viktiga budskapet den återger.

Renoveringsobjekten av Eli Åhman Owetz 

Betyg 5
Charmig feelgood som har allt man kan önska. Den perfekta boken för hängmatteläsning i sommar. Fantastiska miljöbeskrivningar som får en att önska sig en liten stuga i Roslagen. Eli Åhman Owetz tar verkligen med sig läsaren till platsen.

Juni, juli, halva augusti av Marie-Louise Marc 

Betyg 4
Det gick inte att hålla tårarna tillbaka, så oväntat att denna feelgoodbook blev så känslosam. Vackra vyer, fantastiska miljöbeskrivningar som får en själv att vara en del av det mysiga samhället.