Johanna

Användarprofil

Kalla, vita vinternätter

Bok av Christoffer Holst
Mysryslig bok. Denna 3e del om Cilla Storm var lite rysligare än de tidigare men uppskattade den mycket och lästes snabbt ut.

Ett oväntat arv

Bok av Sofia Ymén
Underbar feelgood som utspelar sig på en hästgård. Den mysiga miljön och människorna som jag ser fram emot att fortsätta få lära känna i nästa bok.

Strandläsning

Bok av Emily Henry
Älskade denna bok. Hade riktigt svårt att släppa när jag väl börjat. Hade en härlig känsla i kroppen genom hela boken och det kändes som att dialogen fördes med mig.
Ingen sommar utan en Colgan, denna sommar var inget undantag. Den lilla bokhandeln i hamnen är uppföljaren till Den lilla bokhandeln runt hörnet. I denna bok får vi följa Zoe och hennes Son Hari som har elektiv mutism och inte sagt ett ord på sina 4 år. De flyttar till Skottland där Zoe kommer jobba som barnskötare åt tre barn med en pappa som är änkling och inte har orken att ge sig hän eller ta hand om sina Barn. Zoe är beslutsam, hon ska få barnen att åter vara barn men samtidigt lära och få dem att utvecklas. Den lilla bokhandeln runt hörnet är en mysig bok, om att inte låta motgångar dra ner en utan se det som en chans att göra det ännu bättre.
Tonårsromantik, tonårsdrama och en helt del allvar i en mysig blandning. Underbar läsning för den som är i tonåren men lika underbar för den som uppskattar YA även i vuxen ålder.

Goda grannar

Bok av Mattias Edvardsson
Utan tvekan ett toppbetyg. Mina höga förväntningar överträffade. Spänning från första till sista sidan.
Hemma där hjärtat väntar är en bok där huvudpersonen, Klara är ensam testamentstagare efter sin morbrors bortgång. Ett villkorat testamente där Klara först måste driva morbroderns veterinärklinik i 6 månader i den småländska labdsbygden där hon växte upp, innan hon får ta del av arvet. Där finns också Axel, ungdomskärleken. Den som fick ett abrupt slut när Klara insåg att hon ville uppleva mer än vad den lilla landsbygden kunde ge.

En välskriven berättelse om kärlek, sorg och hemligheter.

Tystnadens torn

Bok av Mina Dennert
En bok där du bara måste läsa ett kapitel till. Skrämmande obehaglig men är väldigt nöjd över läsupplevelsen.
En intressant storyline, kändes dock ofta som att berättelsen inte gick framåt. Oavsett Läsvärd för det viktiga budskapet den återger.

Renoveringsobjekten

Bok av Eli Åhman Owetz
Charmig feelgood som har allt man kan önska. Den perfekta boken för hängmatteläsning i sommar. Fantastiska miljöbeskrivningar som får en att önska sig en liten stuga i Roslagen. Eli Åhman Owetz tar verkligen med sig läsaren till platsen.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.