Sofia

Recensioner

Strandläsning
Bok av Emily Henry

Betyg 5
Vilken fullständigt UNDERBAR feelgoodbok! Så otroligt smart, rolig, romantisk och härlig. Helt klart den bästa bok jag läst i år!

Dotter saknad
Bok av Anna Jansson

Betyg 2
Störde mig på en massa inkonsekvenser genom hela boken, vilka sedan i upplösningen fick lite förklaring. Detta hjälpte dock inte helhetsbetyget. Inte särdeles spännande, relativt förutsägbar.

Innan ni tog oss
Bok av Lisa Wingate

Betyg 5
En bok som baseras på verkliga händelser och det gör den så vansinnigt gripande! Den utspelar sig både i dåtid och nutid, och de båda tidslinjerna knyts med tiden ihop. Det är en tung och hemsk berättelse, samtidigt som den också innehåller mycket hopp och kärlek, i synnerhet syskonkärlek. Helt fantastisk bok som jag rekommenderar alla att läsa! Och missa inte författarens efterord!

In Five Years
Bok av Rebecca Serle

Betyg 2
Den har boken hade så mycket potential! Gillade verkligen hur den började men sedan vände den och blev sjukt deppig. Dessutom noll trovärdighet. Så i slutändan var den en stor besvikelse.

P.S. I Like You
Bok av Kasie West

Betyg 5
Ljuvlig YA-feelgood! Underbara och charmiga karaktärer, en härlig och fin kärlekshistoria och en total bladvändare! Älskar denna!

Familjen Lambs hemlighet
Bok av Lisa Jewell

Betyg 3
Inte så fasligt spännande egentligen, men man vill ändå läsa vidare för att få reda på hur allt ligger till. Bra läsning för stunden.

Rött, vitt & kungligt blått
Bok av Casey McQuiston

Betyg 5
Magiskt bra bok! Romantisk, mysig och rolig, och med en lagom dos svärta. Alex och Henry är underbara karaktärer och jag läste med ett leende på läpparna mest hela tiden. Perfekt underhållning. Alla borde läsa!

Evvie Drake börjar om
Bok av Linda Holmes

Betyg 5
Boken börjar på ett ganska otippat sätt, vilket fick mig att sugas in direkt. Det jag annars tycker allra mest om är hur mänskliga alla karaktärer är. De känns liksom verkliga. Kärlekshistorien är fin och gör mig varm i hjärtat. Är också oerhört förtjust i vänskapsrelationen mellan Evvie och Andy! Så ovanligt med bästisar av motsatt kön där båda är hetero (i böcker). Gillade det jättemycket!
Kort sagt en bladvändande, mysig och fin feelgoodroman som jag verkligen rekommenderar.

Ödesmark
Bok av Stina Jackson

Betyg 4
Spännande trots att tempot är ganska långsamt. Intagande miljö och språk, Stina Jackson är verkligen skicklig.