Sara Ståhlgren

Användarprofil

Blodsband

Bok av Edvard Fenvik
Både jag ock min man tyckte väldigt mycket om Blodsband. Det är en klassisk polisroman/pusseldeckare som är mycket välskriven och spännande. En riktig bladvändare!

Tant Gredelins Vintage

Bok av Anna-Lena Stålnacke
En väldigt trevlig och mysig feelgood. För mig, som ganska nyligen har blivit frälst i vintage och retro blev den extra rolig! Härligt att det kommer en fortsättning om Vivi.

En sommar på luffen

Bok av Eli Åhman Owetz
Gillar man sommar, romantik och loppis så gillar man En sommar på luffen! Jag älskar allt ovanstående och såklart även boken. Anna-Lisa är en karaktär som jag definitivt kommer läsa mer om. Underbart att det finns tre böcker till i serien!

Aktivitetsarmband som present

Den bästa presenten! Jag älskar min aktivitetsklocka som jag fick på min födelsedag för några månader sen. Det är roligt att se hur många steg man går på jobbet och perfekt att ha på hundpromenaden. Puls, sömn och visning av sms är också användbara funktioner.

En andra allians

Bok av Denise Rudberg
Andra boken i serien om de tre kvinnorna Iris, Elisabeth och Signe.
En spännande och intressant historia som skildrar Stockholm under andra världskriget. Underbart språk! Jag ser framemot del 3.
Jag älskade denna bok och kommer definitivt att läsa om den igen! Den är välskriven, fin och väldigt gripande. Mycket läsvärd!
En tänkvärd bok med en massa bra tips på återhämtning! Jag gillade att de delade upp övningarna och skrev ut tider på dem, till exempel en minut, en timme. En bok jag kommer läsa igen!

Renoveringsobjekten

Bok av Eli Åhman Owetz
Precis som Brevvännerna är Renoveringsobjekten en väldigt mysig bok. Man vill bara hoppa in i den härliga miljön och bli en i gänget! Jag vill läsa fler böcker av Eli!

Tistelhonung

Bok av Sara Paborn
Jag älskade allt med denna bok! Omslaget, miljön, språket, handlingen. En riktigt fin och vacker pärla helt enkelt!
En annorlunda bok! Husläkaren Elin bor på sitt mottagningsrum efter att ha varit otrogen med en pojkvän från förr. Där möter hon patienter och pratar med skelettet Tore. Boken är stundtals rolig med svart humor och satir (framförallt möten med patienterna) medan andra delar är lite sega.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.