Recensioner av Sara Ståhlgren

Renoveringsobjekten av Eli Åhman Owetz

Betyg 4
Precis som Brevvännerna är Renoveringsobjekten en väldigt mysig bok. Man vill bara hoppa in i den härliga miljön och bli en i gänget! Jag vill läsa fler böcker av Eli!

Tistelhonung av Sara Paborn

Betyg 5
Jag älskade allt med denna bok! Omslaget, miljön, språket, handlingen. En riktigt fin och vacker pärla helt enkelt!

Nästa! : en läkarroman av Nina Lykke

Betyg 3
En annorlunda bok! Husläkaren Elin bor på sitt mottagningsrum efter att ha varit otrogen med en pojkvän från förr. Där möter hon patienter och pratar med skelettet Tore. Boken är stundtals rolig med svart humor och satir (framförallt möten med patienterna) medan andra delar är lite sega.

Skuggjägaren av Camilla Grebe

Betyg 5
En grym bok! Den är väldigt spännande och otroligt skickligt skriven. Det här är den fjärde och avslutande delen i serien och även om böckerna är fristående så skulle jag rekommendera att läsa de i ordning. Jag älskar att man får träffa samma personer i olika skeden av livet i böckerna. Skuggjägaren får 5/5 av mig!

Som en öppen bok av Sara Molin

Betyg 4
Sara! Vilken debut ? Som en svensk Marian Keyes! Det var en riktigt rolig och härlig läsning. Feelgood helt enkelt! Som bokälskare och lärare blev jag snabbt fäst vid Clara. Jag hade gärna hängt med henne ett tag till och pratat kärlek, Lotta-böcker och jobbiga kollegor ??