Magdalena

Användarprofil

Datorspel som present

Sims är ett fantastiskt kreativt och underhållande spel som passar från 12 år och uppåt. Skapa din egna sim och styr hens liv precis som du vill.
Ett spel som är svårt att tröttna på då det finns så mycket att göra.

Sommar vid Sommen

Bok av Camilla Dahlson
Riktigt rolig och mysig bok. En hel del galna upptåg och varma karaktärer som är lätt att tycka om. Camilla Dahlson vill jag gärna läsa mer ut av.

Bergtagen

Bok av Camilla Sten
Äntligen en ungdomsbok som kan mäta sig med Engelfors böckerna. Älskade den här och ser fram emot fortsättningen.

Sweet Home Dalarna

Bok av Karin Janson
Ville verkligen älska den här boken eftersom både titeln och omslaget passar mig perfekt men blev lite besviken. Känsla hade för höga förväntningar men saknade spänning och passion mellan huvudkaraktärerna. Deras kärlek kändes enbart krystat. Blir ändå en trea i betyg för trots bristen på kemi så var den lättläst och fina miljöer.

Bara lite till

Bok av Simona Ahrnstedt
Gillar verkligen Simona Ahrnstedts böcker och karaktärer. Bara lite till är en mysig berättelse som gjorde mig alldeles varm inombords. Vill ta mitt pick och pack,flytta till Laholm och träffa en bonde nu direkt.

Liten tvåa med potential

Bok av Camilla Davidsson
En riktig feelgood bok med lite allvarligare undertoner då den berör utmattningsdepression.
Jag fastnade för både historien och karaktärerna och jag ville inte att berättelsen skulle ta slut.
Även om man förstår tidigt hur det kommer gå för Sofia och Arvid så gör det inte så mycket för det är ändå trevligt att följa deras resa.
Liten tvåa med potential av Camilla Davidsson är en vardaglig berättelse som gör en både sorgsen och glad på samma gång.
Rekommenderas verkligen till alla som älskar lite djupare feelgood!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.