Nora Olsson

Användarprofil
Ett program sommar har följt sen jag var liten. Saknar Leif Mannerström men det är fortfarande bra. Mysigt och lagom mycket som händer. Ett program för hela familjen!
Har inte läst ut boken men älskar den! Sättet den är skriven på, karaktärerna, handlingen... Rekommenderar starkt!
Såklart är det inte samma sak som vanligt utan publik osv, men mello tillför alltid ljus i mörkret även i pandemitider <3

Du ser ju inte sjuk ut

Bok av Nicole Falciani
Välskriven, om ett ämne jag inte kunde så mycket om tidigare. Lättläst, plöjde rätt fort. Rekommenderar!

Rolf

Bok av Malin Lindroth
Väldigt speciell bok, men gillar den. Att få följa med inuti Rolfs huvud på vägen till ett mord är något helt nytt mot jag har läst tidigare.
Så bra underhållning! Intressant att diskutera med familj som tittar samtidigt också. Hade aldrig vågat vara med själv haha. Och jätteskönt att det är på SVT, för då slipper man reklamen!

Normala människor

Bok av Sally Rooney
Så fin bok! Den är väldigt lik TV-serien också, kul att dom för en gångs skull lyckats matcha serie med bok på ett bra sätt. Inte superspännande handling men gillar karaktärerna och beskrivningarna
Skicka ett sms med något uppmuntrande! Något litet kan göra så stor skillnad för någon annan, tro mig!

Vill äta hälsosamt

Tips för den som...
Köp helt enkelt inte hem det onödiga och onyttiga! Fyll kyl och skafferi i med frukt, grönsaker, nötter och annat som är gott fast det är näringsrikt samtidigt.

Vänligheten

Bok av John Ajvide Lindqvist
716 sidor senare har jag läst ut ”Vänligheten", och jag är lite ledsen att den är slut. För jag gillade den här boken, det gjorde jag verkligen. Den har varit mitt frukostsällskap i två veckor nu. När jag fick hem den och insåg att den var en riktig tegelsten tänkte jag att det nog skulle ta ett tag, men den kändes aldrig seg eller utdragen. Jag gillar karaktärerna och beskrivningarna, jag gillar handlingen som inte konstant är spännande, men konstant fängslande. Igenkänning av vardagsliv blandat med obehagskänslor och övernaturligheter. Den här boken tar mig tillbaka till känslan av ”Lilla stjärna” och ”Låt den rätte komma in”, de första böckerna av John Ajvide Lindqvist som jag läste och fullkomligt älskade. Det är på något sätt så genialt att skriva en hel bok kring att ”den vardagliga vänligheten börjar att vittra bort”, för det berör mig som läsare på så många plan. Läs ”Vänligheten”, bara gör det!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.