Gift vid första ögonkastet

TV-program
Roligt program sett ur en psykologisk vinkel. En väldigt rolig program idé också. De är olika hur bra säsongerna är. Men grundprogrammet och idén är riktigt bra.
Kände mig lite fånig när jag började följa serien. Men min man har faktisk också börjat titta. Vi tycker att vi genom att följa parens olika stadier av närhet även vi som 70+are (!) med äktenskap bakom oss, lär oss saker att ta med i vår nya relation till varann.
Tror inte det var meningen med serien men den fungerar faktiskt som folkbildning kring relationer.
Rekommenderas för den som är intresserad av psykologi
Spännande experiment där två personer gifter sig första gången de träffas. Rekommenderas om du gillar psykologi, relationer och reality.
Ett mycket spännande reality-tv-program där vi får följa tre par som matchats att gifta sig med varandra och testa livet som gifta under 4 veckor för att se om de vill fortsätta dela livet ihop. Här får man intressanta analyser och fakta om relationers psykologi och man får gotta sig i sin egen förmåga att gissa vilka par som kommer hålla längst. Underhållande i samma klass med Bonde söker fru - minst!
Men hjälp av modern forskning har forskare och psykologer tagit fram de ultimata matchandet för män och kvinnor som aldrig träffat varandra kommer att för första gången se varandra vid altaret.
Det är ett experiment där en man och kvinna som enligt undersökningar ska matcha varandra blir gifta och testa leva ihop. Blir de kära eller skiljer de sig?
Älskar att följa den här serien och är så glad att den äntligen börjat igen haha.
Det är inte den typiska realityn utan tycker verkligen det är fint att se. Årets säsong tror jag blir riktigt bra dessutom!
De träffas alltså för första gången vid altaret och sen får vi följa hur deras relation utvecklas.
Så spännande att de dem gifta totala främlingar. Ibland blir de såå fel men ibland så rätt när de lär känna varandra.
Väldigt intressant experiment när två stycken som aldrig träffats förut gifter sig första gången de träffas! Intressant och underhållande när man får följa paren efter deras giftemål.
Här får vi möta tre par som experter har parat ihop.
De vet ingenting om varandra utan träffas första gången då de ska gifta sig.
Det här är superspännande och experterna har lyckats några gånger att para ihop människor som faktiskt blir kära i varandra och väljer att fortsätta vara gifta.
Så bra underhållning! Intressant att diskutera med familj som tittar samtidigt också. Hade aldrig vågat vara med själv haha. Och jätteskönt att det är på SVT, för då slipper man reklamen!