Sandra

Användarprofil

Call Me by Your Name

Film från 2017 regisserad av Luca Guadagnino
En otroligt vacker film om den första kärleken med den italienska landsbygden som bakgrund. Den får mig att längta efter sommar!

Smultron och svek

Bok av Annica Wennström och Eva Swedenmark
Trevlig bok som följer familjen som driver den fiktiva Östersundsrestaurangen La Stella. Mycket roligt att recepten på maträtterna som omnämns under handlingens gång inkluderas i boken.

Ryktet Går

Brädspel skapat av WOW
Det här spelet har bjudit på många skratt över hur tokigt det kan bli när alla ska rita och gissa det ursprungliga ordet. Det är verkligen som viskleken fast på papper och väldigt, väldigt roligt!

Det slutar med oss

Bok av Colleen Hoover
"Det slutar med oss" är en väldigt bra bok som verkligen får en att engagera sig i karaktärerna och deras livsval. Jag läste denna i en bokcirkel och av de böcker vi hittills har läst tillsammans så har nog den här boken väckt flest känslor.

Cluedo

Brädspel skapat av Anthony E. Pratt
Cluedo är ett av mina absoluta favoritspel. Det kräver lite klurighet, men det är så roligt att se vem som ska lyckas lista ut lösningen på mordgåtan först.

Emma

Bok av Jane Austen
Emma är en bok som bara blir bättre när man läser om den. Den är dessutom en av Jane Austens roligaste böcker.

Gilmore Girls

TV-program från Netflix
Gilmore Girls är nostalgi på hög nivå för mig. En serie med både allvar och humor som är perfekt underhållning för en myskväll.

Stora små lögner

Bok av Liane Moriarty
Liane Moriarty är skicklig på att väva ihop olika karaktärers historier och jag gillar spänningen hon skapar i den här boken som lockar en till att läsa vidare.

Parks and Recreation

TV-program från NBCUniversal Television Distribution
Parks and Recreation är en solklar favorit för mig när jag vill skratta och mysa med de härliga karaktärerna i den fiktiva staden Pawnee.

Stolthet och fördom

Bok av Jane Austen
Stolthet och fördom är en av mina absoluta favoritböcker som jag återvänder till gång på gång. I den finns både humor och allvar, men kanske framför allt kärlek.
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.