Gilmore Girls

TV-program från Netflix
Gilmore Girls handlar om mamman Lorelai och dottern Rory Gilmore och deras liv. Lorelai är en karaktär med mycket humor och en del sarkasm. Hon är en stark och självständig person som blev gravid med Rory när hon var bara 16 år gammal. Rory är smart och gillar att läsa. Hon har toppbetyg i skolan och hennes stora dröm är att komma in på Harvard. Alla personerna i TV-serien är lätta att relatera till på ett eller annat sätt och det är roligt att följa de olika karaktärerna och deras relationer.

Gilmore Girls är en TV-serie med stor komfortkänsla. De snabba dialogerna är roliga och det är lätt att önska att man bodde i Stars Hollow.
Gilmore Girls är nostalgi på hög nivå för mig. En serie med både allvar och humor som är perfekt underhållning för en myskväll.
Riktigt mysig serie där vi får följa en mor och dotters relation i en klassisk småstadsmiljö.
Som ensamstående mamma står Lorelai inför många utmaningar med att uppfostra sin dotter Rory. Det växer fram en stark relation där familjen är viktigast. Dock är det inte alltid en dans på rosor och ibland behöver Lorelai någon som tar hand om henne
Rekommenderas för den som gillar feelgood
En av mina favoritserier, kanske den varmaste som finns. Den är som en snuttefilt när jag har en dålig period. Att fly till Stars Hollow med de knasigaste invånarna är att automatiskt må lite bättre på några sekunder. Utöver det har vi det konstiga modet som början på 2000-talet erbjöd och den snabbaste dialogen i någonting jag har sett. Det är en berg- och dalbana av känslor som känns rejält verklighetstrogen.