MiniMinoux

Användarprofil

10 orsaker att hata dig

Film från 1999 regisserad av Gil Junger
En av de bästa chickflicksen att titta på. En klassiker som är värd att upprepa. Väldigt roligt att e en så stark kvinnlig huvudperson som till en början är nästintill anti-kärlek.

Förlåt för mina fenor

Bok av Tera Lynn Childs
Stor favorit ända sedan jag varit liten. Lättläst men mycket underhållande och fin historia om med sjöjungfru-tema och slow burn romans!

Kon-Tiki

Film från 2012 regisserad av Joachim Rønning och Espen Sandberg
Väldigt inspirerande film om Thor Heyerdahls resa över Stilla Havet för att bekräfta sin tes om befolkningens ursprung på franska Polynesien. En stark favorit jag säkert sett 5 gånger nu!
Rekommenderas för den som är intresserad av historia
Fruktansvärt dålig! Fanns i princip inget bra med den. Har läst över 700 böcker och den här hamnar absolut bland de längst ner. Jag är sällan en kritisk person mot böcker utan kan uppskatta olika sorters stilar och liknande, men detta var oförlåtligt. Språket var undermåligt och riktigt dåligt skrivit. Karaktärerna är platta och man ogillar egentligen bara de flesta av dem. Vad som antagligen skall vara erotiskt är snarare våldtäktsliknande och ytterst obehagliga överlag (när de inte ens ska framstå som det alltså). Hittar inga försonande drag överhuvudtaget i boken. Om jag hade kunnat så hade jag gett den 0 stjärnor istället för 1.

The Bridge Kingdom

Bok av Danielle L. Jensen
En stark favorit. Väl skriven och underhållande på ett sätt man inte kunde ana. En slowburn romance och väldigt intressant worldbuildning som gav djup och spelade stor del i storyn. Intressant spin på hur ens omgivning och kultur kan påverka perceptionen och individens tankar. Älskar dessutom huvudkaraktären eftersom hon är så stark och cool. Som en slags spion och lönnmördare.
Rekommenderas för den som gillar romantik

The Sims 3

Spel från 2009 utvecklat av Edge of Reality och EA Mobile m.fl.
Ett av de bästa spelen att existera! Har spelat Sims 3 i över 10 år nu och det slutar aldrig att vara underhållande. Det är både roligt att bygga exempelvis husen som simmarna bor i, designa själva avataren och sedan leva som karaktären. Man kan antingen använda sig av fusk som ger dig pengar, eller välja att arbeta sig upp genom livet och karriären för att sedan inköpa nyare hus, möbler, mm. Dessutom får du interagera med andra simmar och bygga upp förhållanden och relationer med dem. Det faktum att du kan få barn och stanna i flera generationer med en och samma familj är också spännande!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.