Frida Fredriksson

Användarprofil
Oj, vad jag gillade denna bok!
Owens sätt att skriva och beskriva den miljö som boken utspelar sig i är fantastiskt.
Jag kände verkligen med bokens huvudkaraktär och hennes resa genom boken. Blev både förvånad och imponerad över hennes utveckling och hur boken slutade.
Underbar!

Julia och Jack

Bok av Anna Lönnqvist
Lättläst feelgood roman!
Perfekt en varm sommardag i solstolen.
Trots lättheten, en kärlekshistoria med problem som tar upp de vardagliga problemen som otrohet, styvsyskon och knackiga familjerelationer.

Crossing Lines

TV-program från Netflix
Bra kriminalserie om en specialenhet som löser brott över gränser i Europa. Utgår ifrån domstolen i Haag. Spännande brott, bra karaktärer, lagom lätt att hänga med - annorlunda än de "vanliga" kriminalserierna.

Himmel över Alaska

Bok av Kristin Hannah
Blev rekommenderad boken av en kollega och från första sidan var jag fast. Hannahs beskrivningar av både miljö och personer är så målande att det nästan känns som jag själv besökt Alaska bara genom att ha läst boken. En perfekt blandning och skildring av lycklig och olycklig kärlek och vad den kan göra med en själv och relationer. Det går inte att göra annat än att känna för Leni och hennes livsöde samtidigt som jag förundras av hennes styrka och svaghet.

Brottet

TV-program
En dansk kriminalserie från 2007 som fångade mitt intresse från första avsnitt. Spännande och intrigfyllt precis som en kriminalserie ska vara enligt mig.
Rekommenderas starkt för den som gillade Bron!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.