Jenny Romeström

Användarprofil

Den sista migrationen

Bok av Charlotte McConaghy
Vacker bok som behandlar ett väldigt aktuellt ämne: klimatkrisen. Väldigt fin "melodi" i boken. En del oväntade händelser längst bokens gång!

The Holiday

Film från 2006 regisserad av Nancy Meyers
Världens bästa feel-good-film. Vet inte hur många gånger jag sett den för att bli lite gladare. Love it!

En del av mitt hjärta

Film från 2019 regisserad av Edward af Sillén
Mysig, töntig, irriterande, men ändå härlig på något sätt. Musikal gör sig inte lika bra på svenska, men kul att det ändå vågar göra en!
En öppen och ärlig bok om hur det är att leva i och lämna Jehovas vittnen. Erik talar själv in boken vilket är ett stort plus, han läste dock väldigt sakta så jag fick öka farten på uppspelningen lite. Har man sett Jonas Gardells "Torka aldrig tårar utan handskar" kommer man känna igen vissa saker som Erik berättar då delar av hans berättelse också är med i den serien. Läsvärd!

Wordfeud

Spel från 2013 utvecklat av Håkon Bertheussen
För alla som älskar ord, och såklart alfapet. Man har god tid på sig och kan ha flera matcher igång samtidigt!
Vacker, målande och stark bok med ett oerhört fint språk. Huvudkaraktären Kya lär man genom boken känna på ett sätt att detnästan känns som att man varit bekant med henne i verkligheten. Läs och njut!

Samlade verk

Bok av Lydia Sandgren
Fantastisk bok med ett härligt språk, karaktärer som blir väldigt levande och många beskrivna platser i Göteborg. Kultur, vänskap och resor under en mångårig resa genom livet. En bok som lever med en.

Homescapes

Spel från 2017 utvecklat av Playrix Entertainment
Roligt spel där man får tänka lite klurigt men ändå inte behöver anstränga sig nämnvärt. Varja bana samlar in stjärnor som du kan dekorera hus och omgivning med. Brukar spela med barnen!
Omnible använder cookies för att fungera bättre för dig. Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår användning av cookies.