Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan

Crazy in Love at the Lonely Hearts Bookshop
Bok av Annie Darling
Man kan bli galen i jakten på den rätte... Nina väljer alltid fel män. Hon hävdar bestämt att sann kärlek är lika med våld sam passion och eldiga meningsutbyten. Att nöja sig med något mindre finns inte på kar tan. Trots att de senaste årens dejtande enbart lett till misslyckade kvällar och tillfälliga förbindelser. Nina är med andra ord långt ifrån att hitta den stora kärleken. När en gammal skolkamrat kommer in i bok handeln vet Nina omedelbart att han inte är hennes typ. Noah var den nördigaste pojken i hennes skola och har nu växt upp till en tråkig kostymnisse. Han tycks en bart ha ögon för sin läsplatta och kommer aldrig att skapa några trumvirvlar i hennes hjärta. Men mötet visar bara hur lite Nina egentligen vet om sitt eget bultande hjärta... Kär och galen i bokhandeln för ensamma hjärtan är den efterlängtade tredje delen i Annie Darlings omåttligt populära serie om bokhandeln i Bloomsbury. Det är en charmig och romantisk feelgood- karamell i härlig Londonmiljö som kommer att uppskattas av läsare som gillar böcker av Lucy Diamond och Jenny Colgan.
Nina väljer alltid fel män och de senaste årens dejtande har bara lett till misslyckande. När en gammal skolkamrat kommer in i bokhandeln vet Nina direkt att han inte är hennes typ - Noah var den nördigaste pojken i hela skolan och har nu växt upp som en kostymnisse. Han kommer inte skapa några trumvirvlar i hennes hjärta, men mötet visar hur lite Nina vet om sitt eget hjärta…..

Det här är den tredje delen i serien "Bokhandeln för ensamma hjärtan" jag har läst dom alla och jag rekommenderar att läsa dom i ordning för att få ut mesta behållning men de går absolut att läsas fristående. Det är alltid mysigt att få återkomma till bokhandeln Happy ever after i London och de olika karaktärerna. Det är en lättläst feelgood med de klassiska ingredienserna som kärlek, drama, vänskap och romantik, man får vad man förväntar sig - en mysig feelgood. Jag hade till en början svårt att komma in i boken och vet att jag kände densamma för den förra boken, det tar ett tag men efter hand så växer boken och jag i befinner mig snart i feelgoodbubblan.