Bullet journal-metoden : samla dina tankar, organisera ditt liv, forma din framtid

The Bullet Journal Method
Bok av Ryder Carroll
Bullet journal är ett effektivt system som hjälper dig att bli mer organiserad och mer närvarande. Detta organisationssystem har tagit världen med storm. Författaren och grundaren av denna metod tröttnade på de otaliga system som fanns online och offline. Han skapade detta för att bli mer konsekvent, effektiv och fokuserad i livet. Metoden går ut på att rensa medvetandet och lägga tid på det som är meningsfullt.
Enkel att förstå och ta till sig för den som har behov av struktur och som känner ett behov av att ha saker samlat på ett ställe.
Boken är bra för dig som vill samla alla dina tankar på ett ställe utan att du ska behöva ha allt i huvudet. Många bra tips på hur man kan gå till väga när man ska börja med sin egna bullet journal.
Boke ger ett något (väldigt?) Torrt intryck men är väldigt lättläst och det är enkelt att skumläsa sig genom boken för att få tag på den information som man behöver. Tydliga bilder för hur man skapar en bra bulletjournal. Det jag saknar är färgbilder och alternativ till hur man kan använda den.