En annan kvinnas man

Another Woman’s Husband
Bok av Gill Paul
Rachel blir vittne till prinsessan Dianas dödskrasch då hon satt i en taxi, med sin fästman, i bilen bakom. Kraschen och Diana hemsöker Rachel och hon försöker ta reda på exakt vad som hände timmarna innan bilkraschen i Paris. Varför besökte Diana hertiginnan av Windsor, Wallis Simpson? Prinsen av Wales och Wallis omgärdades en tid av skamliga rykten. Rachel är sanningen på spåret.
En bok som hoppar mellan de kända kvinnorna Wallis & Rachel med fokus på prinsessan Diana. Än idag minns jag exakt vart jag var då jag fick höra att prinsessan Diana var död. I en liten affär i Kristianstad där jag gick första året i gymnasiet.
Man får följa Wallies o hennes vännina som unga i sociteten i början av 1900 talet. Deras tankar, vänskap, kärlek, äktenskap. Parallellt flyttas man fram till 1997 där man får följa Rachel som var på palts i tunnlen då prinsessan Diana dog. Man får följa Rachels liv, kärlek o kämpande. Dessa kvinnors liv vävs ihop till slut på lite märkligt sätt. Ibland är världen liten.
🟡🟠🔴🔴🟠🟡
"Den där klänningen hon hade med alla tyglagren fick henne att likna ett kålhuvud som vunnit första pris i en grönsakstävling