När du vänder dig om

Pernilla Ericson

Pernilla Ericson är tillbaka med sin mest pulshöjande thriller hittills. När du vänder dig om är den tredje fristående boken i den kritikerrosade serien om polisen Liv Kaspi och Erlagruppen. Den här gången utreder de en rad brott som helt saknar motstycke i svensk kriminalhistoria: grova våldtäkter med förövare som inte kan dömas. Boken bygger på verkliga händelser.

En vilt främmande, berusad man tar sig in i en kvinnas hem på Södermalm i Stockholm och våldtar henne brutalt. Polisen kan gripa mannen på plats. Det hela verkar först vara ett enkelt fall, men utredningen faller ihop som ett korthus. Det fanns en skriftlig inbjudan, och mannen går fri. När polisen börjar gräva hittar de ännu en snarlik anmälan. Det här blir upptakten till en utredning som helt saknar motstycke: grova våldtäkter med förövare som inte kan dömas. Skräcken sprider sig. Specialteamet Erlagruppen med polisen Liv Kaspi i spetsen återförenas och uppdraget sätter gruppens medlemmar på prov i en jakt på förövare som förföljer och terroriserar kvinnor. Liv Kaspi kämpar samtidigt med sitt privatliv. Hon älskar en man med bakgrund i den undre världen men kan hon lita på honom?

***

Pernilla Ericson är journalist och bosatt i Stockholm. Hon har bland annat arbetat med produktioner för TV4, och är nu ledarskribent på Aftonbladet. Pernilla fick idén till Erlagruppens första fall när hon efter en serie artiklar fick ta emot mängder av personliga berättelser om övergrepp. 2016 debuterade hon med den kritikerrosade Spåren vi lämnar efter oss följt av Jag ska hitta dig (2017).

Mindre

Pernilla Ericson är tillbaka med sin mest pulshöjande thriller hittills. När du vänder dig om är den tredje fristående boken i den kritikerrosade serien om polisen Liv Kaspi och... Mer

7 utgåvor
Välj utgåva
När du vänder dig omSvenska - Inbunden
ISBN: 9789150932607
När du vänder dig omSvenska - Pocket
ISBN: 9789150941753
När du vänder dig omSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176334607
När du vänder dig omSvenska - E-bok
ISBN: 9789150724455
VildfremmedDanska - Inbunden
ISBN: 9788771915389
När du vänder dig omSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176337479
När du vänder dig omSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789176337400
Asså wow säger jag bara!

Detta e den tredje,fristående, delen om Erlagruppen. Jag har inte läst dom andra två, men kommer göra det för detta e bland dom bästa böckerna jag läst
Sådan berättelse, sådan inlevelse! Spänning från start till slut!
Läste ut boken på en dag!
Rekommenderas varmt!
"När Du vänder Dig om" är den tredje fristående boken om Erlagruppen, skrivna av Pernilla Ericson. Alla böcker kan läsas oberoende av varandra. En kvinna blir brutalt våldtagen av en okänd man i sitt eget hem på Södermalm i Stockholm. Mannen grips på platsen, det som verkar enkelt, visar sig vara allt annat än just det. Erlagruppen tar sig an ett fall präglat av kvinnohat. Det är en ruggig, tät och otäck, men briljant historia som Pernilla bjuder på. En riktig bladvändare till bok, som jag inte kan lägga ifrån mig förrän jag kommit till slutet. Jag hoppas att Pernilla är här för att stanna med sitt författande, och jag kan varmt rekommendera denna bok.