Skugghäxan

Bok av Katerina Janouch
En tioårig flicka försvinner spårlöst och Cecilia kan inte låta bli att bli indragen i dramat. Dessutom är flickan bästa kompis med Cecilias dotter Greta. Men hon kan inte ens i sin vildaste fantasi föreställa sig att Greta ska ha något med flickans försvinnande att göra. Ska de lyckas hitta flickan i tid?
4 utgåvor
Välj utgåva
SkugghäxanSvenska - Pocket
ISBN: 9789164204646
SkugghäxanSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789164233332
SkugghäxanSvenska - E-bok
ISBN: 9789164242822
Skugghäxan : romanSvenska - Pocket
ISBN: 9789175792217
Som läsare får man äran att fortsätta följa barnmorskan Cecilia Lunds liv i denna nionde del Skugghäxan. Katerina Janouch har lyckats med konsten att skriva en riktigt långkörare till serie utan att det för den sakens skull känns krystat eller tillgjort. Det är med lika stor spänning och förväntan som man påbörjar denna nionde del och man kan inte ana vad Cecilia nu ska vara med om.

Cecilia har unnat sig en egen semester till drömmarnas stad Paris. Där har hon njutit av ensamheten och av staden. Men redan på flygplanet på väg hem börjar dramat igen. Där nås hon av nyheten att en av hennes dotters bästa vänner har försvunnit, kan dottern Greta ha något med försvinnandet att göra?
Som vanligt kan inte Cecilia låta bli att engagera sig i fallet om den försvunna flickan som dessutom inte har det så bra ställt hemma. Vad kan ha hänt?