Olgas omstart

Bok av Olga Rönnberg
"Olgas omstart: mat, träning och hormoner när kroppen förändras" av den personliga tränaren och TV-personligheten Olga Rönnberg är en bok om kroppen förändras med åldern. Författaren ger tips på hur du bör tänka, äta och träna för att uppnå dina mål. Boken innehåller nyttig information, goda recept och ett träningsprogram som pågår i 12 veckor.
En bok för dig som vill ha förändring med kropp . Men kanske är du i klimakteriet eller annat som gör att du inte mår bra.
Kroppen och hormoner förändras med tiden .
Här får du tips på mat , träning mm
Olga är en duktig kvinna , som kan mycket om kroppen och träning . Har självförtroende fler barn och kommit tillbaka till en bra form .
Olga en färgstark personlighet. Visar på ett bra sätt hur du kan få ordning på dej själv med ett liv du kan tänka dej att leva. Verkligen positiv!
"Olgas omstart: mat, träning och hormoner när kroppen förändras" av Olga Rönnberg är en bok om träning och kost. Den handlar om kroppens förändring och hur du bäst tränar för att uppnå resultat.

Kroppen förändras med åldern. Om du är 40 år så reagerar kroppen inte på samma sätt som den gjorde för 10 eller 20 år sedan. Olga Rönnberg är en personlig tränare som är specialiserad kvinnor. I denna bok ger hon smarta tips om hur du kommer i form. Det första steget är att skaffa sig rätt inställning och acceptera situationen. Därefter ger hon smarta träningstips såväl som kostråd. Boken innehåller många smart recept och träningsprogrammet utgörs av tre steg under 12 veckors tid.

Boken fokuserar framför allt på vad som händer i kroppen när vi blir äldre. Den ger en detaljerad beskrivning av hormonerna som påverkar välmåendet såväl som träningen. Med andra ord passar denna bok framför allt för kvinnor som är 40 år eller äldre. Den passar dig som vill komma i form och bli starkare både fysiskt och psykiskt. Det är en inspirerande bok med en tydlig målgrupp!