Varje steg du tar

Watching You
Bok av Lisa Jewell
Du återvänder hem efter fyra års arbete utomlands med en ny make som sällskap. Ni letar efter ett ställe att bo på, men tills vidare får din storebrors extrarum duga. Och så möter du plötsligt en av dina nya grannar. Han är rektor på den lokala högstadieskolan och dubbelt så gammal som du. Och han är oerhört snygg. Snart börjar du spionera på honom, och det som först var en harmlös förälskelse blir till ren besatthet. Men det du inte vet är att någon håller ögonen på dig också. Familjehemligheter, passion och ett oförklarligt mord blandas samman till oemotståndlig spänningsläsning i Lisa Jewells senaste thriller. Hennes två senaste romaner Jag fann dig och Och sen var hon borta har sammanlagt sålt i närmare 60 000 exemplar i Sverige.
Har läst böcker av Lisa Jewell förut och jag gillar henne. En spännande bok som inte går att förutspå vad som ska hända vilket ja gillar!
Den här boken var bra. Inte det bästa jag läst av Lisa Jewell men absolut läsvärd. Jag blev besviken över tempot och själva slutet imponerade mig inte heller. En lättläst thriller som är precis lagom spännande.
Joey har spenderat fyra år utomlands när hon nygift återvänder hem för att på obestämd tid bo hos sin bror och hans fru. Snart stöter hon ihop med den dubbelt så gamla grannen. Ökänd högstadierektor med ett hyllat rykte och vansinnigt attraktiv.
Men under ytan av en perfekt familj döljer sig en rad mörka hemligheter och snart är Joeys nya liv i Melville Heights allt annat än fridfullt..

Jag har läst mycket av Lisa Jewell men häpnas gång på gång av hennes unika förmåga att fånga läsaren från första sidan till det gastkramande slutet.
Denna bok är ingen traditionell deckare utan här står personerna och deras relationer i rampljuset och man måste verkligen läsa till sista ordet för att greppa hela berättelsen.
Rysligt spännande bok med gripande relationsöden och målande miljöer. Läs och njut!