Swedish Love : filmhelgen

Bok av Johan Theorin
Hämnd och kärlek i stormens öga. Efter fem år är filmstjärnan Venus Willendorf tillbaka. Tillsammans med den erfarne regissören Ted Wetter ska hon spela in "Herr Arnes penisar" ihop med tre unga amatörer i den ensligt belägna villa som Ted har hyrt för helgen. Det är årets sista porrfilmning, sent i december och borde vara ett enkelt jobb. Johan Theorin har skrivit ett mörkt relationsdrama i kortromanens form, en berättelse om en grupp människor som isoleras av en snöstorm och tvingas konfrontera sina livsval.
3 utgåvor
Välj utgåva
Swedish Love : filmhelgenSvenska - Pocket
ISBN: 9789175038841
Swedish Love : filmhelgenSvenska - E-bok
ISBN: 9789188704009
Swedish Love : filmhelgenSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188704221
En kortroman med maxat innehåll! Bra miljöskildring med karaktärer som berör på ett sätt som jag inte kunnat ana...

Det här är ett format som jag verkligen uppskattar; både själva utformningen av den fysiska boken samt själva innehållet; kortromanen.
I den här boken får vi träffa proffs och nybörjare som ska samsas framför kameran och göra en film som fansen sent ska glömma; eller?
Huvudpersonen Venus Willendorf är ett etablerat proffs; som en kontrast får vi följa Linnéa som är så Långt ifrån Venus som det bara går. På den tiden som de befinner sig i samma hus hinner det hända en hel del. Vissa saker värre än andra och vissa även värre än så...

Småspännande med bra beskrivna miljöskildringar!