Hudbibeln

Bok av Johanna Gillbro
"Hudbibeln: Förstå din hud - myter, vetenskap och goda råd" av författaren och forskaren Johanna Gillbro är en bok om hudvård. Författaren guidar läsaren till bättre hudvård samtidigt som hon slår hål på många myter om skönhet- och hudvårdsprodukter. Det är en faktaspäckad och informativ bok som gör dig till en bättre konsument.
3 utgåvor
Välj utgåva
HudbibelnSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789188859068
HudbibelnSvenska - E-bok
ISBN: 9789188859051
"Hudbibeln: Förstå din hud - myter, vetenskap och goda råd" av Johanna Gillbro är en mycket informativ bok om huden och hudvård. Författaren är forskare inom dermatologi och har vunnit priser för sina vetenskapliga studier. Denna bok är hennes sätt att dela med sig av sina kunskaper till en bredare allmänhet. Denna bok är både intressant och gör dig till en bättre konsument.

Har du också undrat varför vissa hudvårdsprodukter kostar så mycket? Vad är det egentligen du betalar för när du köper dyra märken? Det är många olika faktorer som styr prissättningen av hudvårdsprodukter, bland annat ingredienser, distribution och varumärke. Reklam är en stor kostnad av skönhetsföretags budgetar och det är inte alltid att dyrare är bäst. Denna bok är informativ och hjälper dig att välja rätt produkter.

Boken hjälper dig att bli mer restriktiv med såväl antalet hudvårdsprodukter såväl som ingredienser. Huden är kroppens största organ och måste skötas om. Detta måste dock ske ur ett helhetsperspektiv. Det finns inga mirakelprodukter, även om företagen vill få oss att tro det. Författaren skriver en otroligt intressant bok där hon slår hål på många myter om hudvård och hudlära. Denna bok passar alla som är intresserade av skönhet och hudvårdsprodukter.