Han är min

Bok av Josefine Sandblom
Del 2: Motalaförbindelser. Att kastas in i en familjs inrutade vardag och bli plastmamma på halvtid är inte enkelt. Lilly skäms när hon längtar efter barnfria veckor, men blir frustrerad när hon inte kan förlusta sig med sin nya man i fred eller ens gå på toaletten utan sällskap. Viktoria borde vara nöjd när hon sammanfört sin före detta med en kvinna hon verkligen gillar, men svartsjuka tar oväntat över hennes kropp. Hon kan inte sluta tänka på att det kanske finns en chans att hon kan få sin familj tillbaka. När den årliga Motalafesten i form av Vätternrundan går av stapeln tappar Lilly bort Viktorias dotter i folkvimlet, och allt går åt helvete. Igen.
4 utgåvor
Välj utgåva
Han är minSvenska - Pocket
ISBN: 9789188845009
Han är minSvenska - E-bok
ISBN: 9789188845016
Han är minSvenska - Pocket
ISBN: 9789188845023
Han är minSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789179030896
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Amazon.se
Nybliven Amazon Associate Klicka på "Till butik" för att se priset
Bokus
39 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
Ord och bok
44 kr fri frakt
Adlibris
44 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 25 frakt
Bokon
115 kr fri frakt
Ej verifierad butik
Han är min
115 kr
Denna bok är rolig och har mycket humor. Men den är inte lika bra som boken Kalla mig Amanda. Denna bok är uppföljaren till den
Jag gillade verkligen Kalla mig Amanda, som var en bok som fick mig att skratta rakt ut på tunnelbanan när jag läste den. Det här är uppföljaren och vi får fortsätta att följa Lily och vad som händer efter att Kalla mig Amanda tagit slut. Jag fick inte riktigt samma känsla när jag läste den här, vilket kan bero på att jag hade höga förväntningar på den. Jag borde kanske ha försökt hålla nere mina förväntningar på den? Det jag gillade med första boken saknades lite i denna, men i denna så är det en mer mogen version av karaktärerna.