Ut ur Ekorrhjulet

Bok av Oskar Lindberg och Maribel Leander Lindberg
Det här är en praktisk och inspirerande handbok om att lära sig hitta sin frihet. Frihet från ekorrhjulet, frihet från stress och frihet att välja det liv som man själv vill leva. Skriven av familjen som blev fri från vardagens onda cirklar och valde det liv de själva ville leva. I boken lär du dig bland annat om hur du skapar en effektiv struktur istället för att jaga låga priser, att bli något mindre löjligt ineffektiv och att prioritera en sak åt gången (men flera under en livstid!). Författarparet Oskar Lindberg och Maribel Leander Lindberg har själva gjort resan från ekorrhjul till ekonomisk frihet och lärt sig att njuta av det enkla. Alla råd och tips i boken är baserade på deras egna erfarenheter och beprövade metoder.
Boken med många aha-upplevelser. Tankeställare ett och tankeställare två kommer sakteligen till mig, och inte bara under tiden som jag lyssnar på boken utan även under mitt vardagliga liv efteråt. Det här är verkligen en bok för dig som vill tänka om och spara pengar. Det är en matnyttig bok med tips, inte bara för dig som önskar att bli ekonomiskt fri utan även för dig medelsvensson som behöver tänka om lite för att värna din ekonomi och klimatet.
Vi lever i en värld där vi gör ett alldeles för stort klimatavtryck, och konsumerar på tok för mycket onödiga saker. Blir vi då lyckligare av det....? den frågan kan du bara ställa dig själv.
Men läs eller lyssna på den här boken innan du har ditt svar.
En väldigt varm o härlig bok som får en på andra tankar angående både livet o konsumtionen i vårt samhälle. För mig var den en ögonöppnare o en bok som fick mig att tänka efter hur jag själv lever. Kan verkligen rekommendera. Lär en att spara på både pengar o natur.