Om hon bara visste

The Legend of de Marco
Bok av Abby Green
Om hon bara visste Rocco de Marco. En legendarisk finansman och miljardär. Den viktigaste mannen i rummet. Och han har just sett henne knycka kanapéer från buffén ... Om Gracie O'Briens första möte med Rocco är minnesvärt så kan man kalla det andra oförglömligt - han ertappar henne inne på sitt kontor. Ändå är det omöjligt för Rocco att förbli arg. Den rödhåriga skönheten får honom nämligen att känna saker han inte trodde var möjligt. Gracie är definitivt inte den typ av kvinna Rocco har tänkt sig. Elegans, stil, rikedom - hon saknar allt det som krävs för att passa in i hans rika värld och sofistikerade miljö. Men hur lämplig hans redan tilltänkta fästmö än är framstår hon snart som allt blekare i jämförelse med Gracie ...
Jag borde ha vetat vad jag gav mig in på när jag bestämde mig för att lyssna på Abby Greens roman "Om hon bara visste". Tämligen stereotypiska karaktärer med förutsägbar handling.

Med det sagt, menar jag inget illa om Abby Green och hennes roman. Den är bra skriven om man tycker om den här genren. Mitt "problem" är att jag slutade göra det för ganska många år sedan.

"Om hon bara visste" fungerar som bra tidsfördriv (även om den emellanåt var lite för sötsliskig för min smak), men det är ingen berättelse som stannar kvar särskilt länge hos mig och skiljer sig inte särskilt mycket från andra böcker i den här genren.