Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske

How to Fall in Love with a Man Who Lives in a Bush
Bok av Emmy Abrahamson
Julia lever ensam med sin katt i Wien. En dag kommer hon att bli kompis med Elfriede Jelinek och sluta med att ständigt besvara enkäter som tidsfördriv. Till dess får hon arbeta som språklärare för överambitiösa företagsledare och underpresterande ungdomar. På en parkbänk möter hon Ben och kärlek uppstår. Allt är perfekt, förutom det lilla faktum att Ben bor i en buske... En härlig kärleksberättelse om att våga välja med hjärtat och se bortom yta, förväntningar och trasiga kläder.
Humoristisk härlig bok! När livet inte alltid blir som man tänkt sig och allas förväntningar på vad man ska göra. Å så träffar man en kille som ställer allt på ända och till råga på allt bor han i en buske. Lättsam skön bok i höstrusket.
En bok som jag faktiskt inte kunde hålla ut och läsa färdigt. Innehöll väldigt problematiska och helt enkelt tråkiga skämt. Hade förväntat mig en lite lättsam feelgood-roman men upplevde tyvärr att ingenting blev roligt.
En rolig, härlig "rensare" alltså en bok som är toppen efter något tungt man har läst, för att lätta sinnet lite. Ingen komplicerad bok men ändå härligt underhållande. Jag känner att jag hann få grepp om karaktärerna trots bokens korthet. Verkligen en bok som kan öppna för diskussioner också om det är vad man är ute efter.