Hur man förälskar sig i en man som bor i en buske

How to Fall in Love with a Man Who Lives in a Bush
Bok av Emmy Abrahamson
Julia lever ensam med sin katt i Wien. En dag kommer hon att bli kompis med Elfriede Jelinek och sluta med att ständigt besvara enkäter som tidsfördriv. Till dess får hon arbeta som språklärare för överambitiösa företagsledare och underpresterande ungdomar. På en parkbänk möter hon Ben och kärlek uppstår. Allt är perfekt, förutom det lilla faktum att Ben bor i en buske... En härlig kärleksberättelse om att våga välja med hjärtat och se bortom yta, förväntningar och trasiga kläder.
En väldigt rolig bok som fick mig att skratta högt flera gånger. En del av slutet var väldigt irriterande så fick därför inte fem stjärnor men var en riktigt bra bok som jag rekommenderar till alla som gillar feelgood.
Vägskäl - livet är inte en lätt väg rakt fram, inte ens en enkel T-korsning.

Att hitta riktig kärlek, se sina missar och rätta till dessa samt att finna sig själv och de önskningar och mål man bär på.

Så följ din egen grusväg, med hålor och fartgupp, med kringelikrokar och snäva svängar.

Lev ditt liv!
Jag läste den här boken på jobbet (förlåt min chef) när det var lugnt och jag satt och småskrattade för mig själv flera gånger men förstår inte slutet, jag skulle aldrig förlåta någon som gjort så mot mig, skulle dock gärna vilja ha mer förklaring varför det hände som hände. Men utöver det, sjukt rolig och ändå romantisk bok.

Emmy Abrahamson är Sveriges roligaste författare.
En fin kärlekshistoria som belyser hur oväntad kärlek kan vara. Huvudkaraktärerna lever helt olika liv men finner ändå kärleken. Skillnaden blir tydlig till exempel i vilka olika vänkretsar de har. Kärleken får sig en törn när mannen plötsligt försvinner en dag och hon vidtar stora åtgärder för att hitta honom. Det är en historia om kärlek, hopp, vänskap och klasskillnader.
Humoristisk härlig bok! När livet inte alltid blir som man tänkt sig och allas förväntningar på vad man ska göra. Å så träffar man en kille som ställer allt på ända och till råga på allt bor han i en buske. Lättsam skön bok i höstrusket.
En bok som jag faktiskt inte kunde hålla ut och läsa färdigt. Innehöll väldigt problematiska och helt enkelt tråkiga skämt. Hade förväntat mig en lite lättsam feelgood-roman men upplevde tyvärr att ingenting blev roligt.
En rolig, härlig "rensare" alltså en bok som är toppen efter något tungt man har läst, för att lätta sinnet lite. Ingen komplicerad bok men ändå härligt underhållande. Jag känner att jag hann få grepp om karaktärerna trots bokens korthet. Verkligen en bok som kan öppna för diskussioner också om det är vad man är ute efter.