Dagarna med dig

The Man Who Didn't Call
Bok av Rosie Walsh
Dagarna med dig är en episk kärleksroman i samma anda som En dag, där försoning och hopp står i centrum. Det handlar om omöjliga drömmar och brutna löften - men framförallt om en kärlek som övervinner allt. Sarah vet att mötet med Eddie är på riktigt. De tillbringar sju fantastiska dagar tillsammans och drabbas av en stark och ömsesidig förälskelse. På den åttonde dagen ska Eddie resa iväg på en sedan länge bokad semester, och lovar att ringa henne på väg till flygplatsen. Men samtalet kommer aldrig. Eddie tycks ha försvunnit från jordens yta. Sarahs vänner säger till henne att gå vidare, men det är omöjligt - Sarah vet att känslorna var besvarade, hon har aldrig varit så säker på något i hela sitt liv. Hon försöker desperat att förstå vad som har hänt, och gör en upptäckt som förändrar allt. Det visar sig att deras förflutna är sammanlänkade genom tragiska händelser. Kan deras kärlek överleva, trots allt?
En otroligt mysig och lite spännande bok om kärlek. Man får följa en historia om ett starkt band och kärlek mellan två personer som kanske egentligen är förbjudna för varandra. En bok som läses ut snabbt!
En väldigt speciell kärleksroman. Den är oförutsägbar, romantisk och överraskande. Tyckte verkligen om den!
Dagarna med dig Av Rosie Walsh
Är en bok jag inte hade hört någonting om innan utan fastnade för omslaget (som jag så ofta gör). En feelgood med en liten twist. Boken var svår att lägga ifrån sig när man väl hade kommit in i den och den var inte förutsägbar utan man fick hela tiden nya ledtrådar eller tankar om vad som hade hänt/skulle hända. Så bra. Läs den!

🦔🦔🦔🦔 av 🦔🦔🦔🦔🦔
Vilken historia! Om kärlek vid första ögonkastet och att man trots det få kämpa för att behålla den…

Den här boken liknar nog inte någon tidigare bok som jag har läst och jag har ändå läst en hel del böcker genom åren. Måste erkänna att jag gillade det!
Vi får träffa Sarah som är nyskild sedan tre månader från Reuben och det hade varit gifta i många år.

Sarah har tillsammans med sin man bott och arbetat i USA med en välgörenhetsorganisation som tillhandahåller clowner till sjukhus.

Men efter skilsmässan återvänder hon till sitt hemland; England men endast för en längre semester hos sim vänner och föräldrar. Då träffar hon Eddie David; hennes livs stora kärlek. Men något händer som får Sarah att gå sönder inombords och återvända till USA. Men Allt verkar inte vara som man först trodde; varken från Sarahs eller Eddies håll utan snarare precis tvärtom…

En bok som jag varmt kan rekommendera!