Lögnaren

The Liar
Bok av Nora Roberts
Shelby Foxworths liv ligger i spillror. Hon har inte bara förlorat sin make i en olycka. Hon har också fått veta att deras gemensamma liv i lyx varit en enda lögn. Kvar efter maken återstår ett berg av skulder, bland hans papper finns otvivelaktiga bevis på att han varit otrogen och i ett bankfack hittar Shelby en hög id-kort med olika namn på. Mannen hon gifte sig med visar sig aldrig ha existerat. Shelby tar sin treåriga dotter Callie och återvänder till den lilla staden i Södern där hon växte upp. Hemma hos sin älskade familj och sina gamla vänner börjar hon långsamt hitta tillbaka till sig själv, och vågar också tro på kärleken igen. Men när en kvinna påträffas mördad på parkeringsplatsen utanför restaurangen där Shelby arbetar tvingas hon inse att hon inte är så trygg som hon trott. Och att hennes make bar på fler lögner än dem hon redan konfronterats med.
En kvinna som förlora sin man i en olycka då han åkte ut med sin båt. Han, lämnade henne med en massa skulder och hon kämpar för att betala dessa. Med sin dotter flyttade hon tillbaka till sin hemstad och sökte jobb, hon fick två, hon klarade sig fint och efter en stund så fann hon kärleken igen.
Mord kommer till staden och hon börja se en koppling att hennes döda man inte var som han påstod.
Gillar verkligen Nora Roberts sätt att skriva & den här boken är inget undantag.
Shelby förlorar sin make i en olycka, men efter hans död visar det sig att hela deras liv var en stor lögn. För att hämta sig och känna trygghet åker Shelby tillsammans med sin dotter hem till familjen i södern. Men hennes gamla liv kommer ikapp henne igen.
Jag gillar boken då den spännande men också oerhört mysigt, den skildrar kärlek till familj & vänner till ett fantastiskt sätt.
Jag hejar på Shelby & vill att allt ska blir bra för henne. Boken känns inte förutsägbar & där händer saker hela tiden.