Now You See Me

Film från 2013 regisserad av Louis Leterrier
Fyra magiker ges chansen av en megarik sponsor att tillsammans göra en magisk show utöver det vanliga. De kallar sig för the Four Horsemen. Det är något lurt bakom trolleriet, och inte bara i själva tricken. FBI jagar gänget men illusionisterna är lika bra att luras på fri hand, som förberedda på scen.
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Handlar om ett gäng av rånare som med hjälp av illusioner rånar banker.
Väldigt cool film men handlingen är liten överallt och känns ganska tam.
Jättespännande film. Den var väldigt spännande från början, man fastnade på en gång. Jag gillade också alla oförutsägbara saker som hände, och slutet var jättebra.
Detta är en film som erbjuder magi på hög nivå så gör er redo. Det är en riktigt bra film och den är absolut värd att se. Om detta blir en favorit finns det även en uppföljare "Now You See Me 2"
I en stor Las Vegas show samlas de stora trollkarlarna för att skapa magi framför en stor publik men samtidigt rånas en bank i Paris och allt tyder på att det är den här gruppen som har gjort det men de lämnade ju aldrig Las Vegas, eller?

Mycket spännande film där ingenting är säkert och ingen går att lita på.
Filmen Now You See me är magi på hög nivå. Allt handlar om det man ser och inte ser och filmen har en mängd olika tvärkast mellan det ena och det andra. Det gömmer sig en luring överallt. Och det fascinerar mig stort. Det gäller att hänga med. Dialogen är rapp, trollerierna stiliga och händelserna ligger tätt. Det skadar heller inte att ett par av karaktärerna i filmen är mina favoriter Woody Harrelson och Morgan Freeman. De är alltid lika välspelande.