Ensamvarg

Bok av Christina Erikson
En tidig septembermorgon hittas en styckad kropp vid en återvinningsstation i centrala Stockholm. När kommissarie Elias Svensson börjar nysta i offrets historia framkommer oroande misstankar om att skyddslösa flyktingungdomar utnyttjas sexuellt. Någon är beredd att döda för att sanningen inte ska komma fram. Författaren Cornelia Lind kämpar mot sin före detta make i en vårdnadstvist som blir smutsigare än hon kunnat ana. Samtidigt försöker hon bistå polisen med sina kunskaper om förövares psyken. Och i det fördolda vakar en hemlig sammanslutning med uppgiften att ta vid där polisens befogenheter slutar.
4 utgåvor
Välj utgåva
EnsamvargSvenska - Inbunden
ISBN: 9789100175726
EnsamvargSvenska - Pocket
ISBN: 9789100184575
Ensamvarg : spänningsromanSvenska - E-bok
ISBN: 9789100175733
EnsamvargSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178273515
❗️Dags för recension ❗️
Ensamvarg av Christina Erikson
.......................................
Jag hade fått äran att läsa denna pärla innan boksläpp, och jag kan inte vara mer än tacksam.
Jag älskade Christinas första roman om Elias, Din vän Forsete, grymt bra bok om psykopater och iskalla mördare.
Även denna bok är lika bra. 👍🙂 Christina börjar Ensamvargen lite försiktigt, lite trevande som om hon provade sig fram på den tunna isen. Och jag bara, kom igen Christina jag vet ju vad som kommer. Och det kom, mina vänner, det kom och det blev över!!! Någonstans i mitten av boken bara small det! Och jag bara YES! 🙌 Och då kom vi till det när man bara säger, åh ett kapitel till... ja, tjena! Det gick inte att lägga ifrån sig boken! Tempot är som sagt varierande, vilket gör att man hinner bygga upp egna scenario i huvudet, som visar sig självklart vara fel. Rapp, oförutsägbar handling genom hela boken. Välskriven, skrämmande och otroligt beroende framkallande! Läs den!!
Ensamvarg - En tidig morgon hittas en styckad kropp i centrala Stockholm. Polisen Elias börjar forska om offrets och då kommer det fram misstankar om att papperslösa flyktingungdomar utnyttjas sexuellt. Någon vill till varje pris hålla detta hemligt.

Cornelia ligger i en vårdnadstvist som blir värre än hon nånsin trott. Samtidigt försöker hon hjälpa till att få fram information om mördaren.

Inte nog med det, Forsete, fortsätter med att i bakgrunden att vara en hämndens ängel. Men hen är inte ensam...
🟣🟣🟣🟣 av fem. Bra bok!