Gräddhyllan

Bok av Elin Eldestrand
I denna feelgoodroman får läsaren träffa Charlie och Erik som är nyförlovade. Charlie är otroligt lycklig, men när hon blir erbjuden ett jobb som mer går ut på att visa vad hon har under kjolen får hon problem. Inte nog med det, hon är inte särskilt omtyckt av Eriks mor, och gifter de sig hotar mamman med att Erik inte ska få något arv.
Jag känner att det är en ära att få läsa ännu en av Eldestrands böcker. Det är en humor som är så tokig och galen, nästan beroendeframkallande. Jag har verkligen gillat de tidigare böckerna och denna är inte ett undantag. Jag får skratta, känna sorg och hänga med på minst sagt spännande äventyr i Luddinge! Det har varit underbart att få följa Charlie och hennes mamma, med alla deras sätt att ta sig an problem. Det är så att en skrattar högt! Fantastiskt roligt. Tack till Hoi förlag och Elin för rec-ex och jag vill varmt rekommendera böckerna om Charlie.
Gräddhyllan är den tredje och sista boken i serien om En framtida hemmafrus bekännelser.

Charlie är nyförlovad med Erik och den glänsande ringen på hennes finger får hela Luddinge att kyssa marken hon går på. Som om det inte är nog har hon fått korn på ett tjusigt jobb, men den nye överdirektören erbjuder henne ett jobb som innebär att lyfta på kjolen när helst hans lustar faller på. Men en pilsk överdirektör är långt ifrån Charlies enda problem – Eriks mor är fast besluten att göra sin son arvlös om han gifter sig med Charlie. Charlie upptäcker den hårda vägen att en död greve drar till sig onödigt mycket uppmärksamhet och till råga på allt hittas en begravd kropp i Tok-Gullans trädgård. Hemligheten bakom den döda kroppen får Charlie att undra om hennes mamma är i fara.

-
Karaktärerna växer för varje bok och jag blir allt mer investerad i deras liv. Charlie och hennes mamma skapar sina egna förutsättningar och sin egen framgång på ett sätt som är lite ovanligt. Det är riktigt kul och intressant att läsa om.

Denna serie är unik och rolig samtidigt som den är rå med en liten del som känns väldigt äkta.

Komisk, ledsam och härlig! Gräddhyllan är en underbar bok!

Jag ser fram emot att läsa fler böcker av Elin Eldestrand i framtiden.

5/5 stjärnor! ✨