Mina första 94 år

Bok av Herdis Molinder
94-åringen Herdis Molinder debuterar som författare. I denna bok delar med sig av sina livserfarenheter, betraktelser och tips. Hon är ett levande exempel på att det aldrig är för sent för att uppnå drömmar. Vid 74 års ålder disputerade hon och nu vid 94 års ålder ger hon ut en bok.
En helt underbar bok där Herdis berättar om sitt liv, skillnader mellan då och nu, händelser och iakttagelser genom ett långt liv. Korta välskrivna kapitel, en bok jag kommer att läsa många gånger!
Herdis Molinder skriver om ett helt liv. Hon skriver korta små stycken om allt möjligt stort som smått på ett humoristiskt och underfundigt sätt. Hon skriver om det mesta och funderingar kring högt och lågt en pärla skrivit av en med lång livserfarenhet och visdom.Men ack så allmänmänskligt.
94-åringen Herdis Molinder delar med sig av sina tankar på livet. Hon njuter av att vara en frisk 90-åring år 2020. När hon var 74 år disputerade hon och nu när hon är 94 år är det dags att debutera som författare. Under hennes imponerande långa livstid har hon som kvinna inte haft möjlighet att göra allt som hon kan göra idag.

Den bok är riktigt härlig och ger perspektiv på livet! Herdis delar med sig av sina bästa tips och beskriver skillnaderna mellan då och nu. Hon ger ett viktigt perspektiv på kvinnorollen och hur hon njöt av möjligheten att kunna vara hemma. Boken är full av roliga betraktelser under hennes lång liv. Mina favoriter är författarens "hacks" för att göra livet lite roligare. Enkla tips som att gå ut en stund för att inse att det finns en värld utanför din egen är lika viktiga för 90-åringar som för 20-åringar. Hon talar om vikten att stimulera både kropp och själ, göra hjärngympa, inte vara ensam samt att umgås över generationsgränserna.

En mycket klok och välskriven bok som måste läsas!