Drömlivet i Toscana

Bok av Anethe Bergendahl
Jessica Schöön har kommit över separationen efter Niklas och lever nu sitt drömliv på Toscana tillsammans med sin nya kärlek. Hon har dessutom blivit förälder på oväntat håll men varken föräldraskapet eller förhållandet är helt felfritt. Deras nya grannar i Toscana visar sig dessutom vara mycket mer än bara ett par grannar.
3 utgåvor
Välj utgåva
Drömlivet i ToscanaSvenska - Pocket
ISBN: 9789198424874
Drömlivet i ToscanaSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178291892
Drömlivet i ToscanaSvenska - E-bok
ISBN: 9789178291908
Det här är den andra delen i en trilogi om Jessica Schöön. Återigen lyckas Anethe måla upp verklighetstrogna scenarion, känslor och miljöer. Hon beskriver målande och detaljerat om allt som händer kring karaktärerna och man lever sig in i berättelsen.

I den här andra delen får man följa Jessicas liv i Toscana, hur hon har gått vidare från separationen med Niklas och nu funnit kärleken på nytt. Hon har dessutom blivit förälder på oväntat håll och varken föräldraskapet eller relationen är helt fläckfria. Precis som i det verkliga livet beskrivs upp- och nedgångar, vilket gör att det blir en verklighetstrogen feelgood.

Jag gillar verkligen att boken inte bara är rosenskimrande trots sin genre och jag gillar att både karaktärerna och relationen har brister. Ingen är felfri och det är omöjligt att vara perfekt.