Lyckan kommer, lyckan går

Bok av Eleonor Sager
Emilia Lind känner hur hennes biologiska klocka tickar allt snabbare. Hur svårt kan det egentligen vara att träffa någon man vill dela livet och bilda familj med? Väldigt svårt tydligen, och det här med Tinder-dejtande är inte riktigt hennes grej. Lillasyster Madelen Lind är gravid och borde sväva fram på små rosa moln, men det är något som inte stämmer. Vad är det som händer med hennes man Nicholas, hon känner knappt igen honom nuförtiden. Kan han ha träffat någon annan? Eleonor Sager debuterade 2018 med Älskar, älskar inte. Lyckan kommer, lyckan går är andra delen i hennes serie om systrarna Lind. Det här är modern och urban feelgood när den är som bäst, romcom med både såväl romantik, komedi och livets stora frågor. ELEONOR SAGER bor i Stockholm, är journalist och jobbar i dag på ett produktionsbolag i tv-branschen.
Älskar den här serien. Systrarna är så lättillgängliga som karaktärer och man lever sig verkligen in i deras liv.

Det är en bladvändare som jag verkligen rekommenderar till alla som gillar feelgood och lite röriga förhållanden.
I denna andra del i serien om systrarna Lind får vi då träffa Emilia och Madelen igen! Emilia kämpar på med sin karriär samtidigt som privatlivet går upp och ner. Madelen är på väg in i bäbisbubblan men är samtidigt orolig för hur hon ska klara detta och hur det kommer att gå på jobbet sitt...
Jag sträckläste boken! Börja med första delen, ”Älskar,älskar inte” , och njut sen av denna pärla!
Det här är andra delen av serien om systrarna Lind och det går fort att komma in i storyn igen. Det är lättsam läsning, men ändå med ett allvar och mycket igenkänning. Det går inte att sluta läsa! Jag fattar tycke för karaktärerna, och hoppas på en tredje bok i serien!
Lyckan kommer Lyckan går är den andra boken om systrarna Lind. Emilia känner att hennes klocka tickar och vill hitta en man och bilda familj. Systern Madelen är gravid och borde sväva på rosa moln men det är något som inte stämmer, hon känner inte igen sin man längre - Vad är det som händer?

Jag hade inte läst den första boken om systrarna men det var inte svårt att läsa och komma in i del två. Man kommer snabbt in i bokens story och lär känna karaktärerna väldigt väl. Jag tycker Eleonor beskriver både personerna och miljöerna på ett sätt som gör att det känns levande. Boken är lättläst och har ett bra flyt och driv framåt. Jag tycker att det här är en underbar feelgoodbok som bjuder på kärlek, vänskapsrelationer, systerskap och intriger. Slutet på boken avslutades med en cliffhanger så nu är jag otroligt nyfiken på fortsättningen.
Lättläst underhållning i svensk feelgood om de två, rätt olika, systrarna Lind. Nu är den ena gravid och får ångest av att snart lämna jobbet ifrån sig till en vikarie och alla "måsten" man måste göra/köpa till det kommande barnet. Den andra systern letar efter den stora kärleken på nätet... det går inte så bra, men hennes arbete som efterrättskock går desto bättre. Lättsmält och med mycket igenkänning, framförallt om graviditeter, i denna rappt skrivna bladvändare. Fortsättning lär följa...
Åh vad jag älskade att återigen få hänga med systrarna Emelie och Madelen. Denna bok del 2 i serien om systrarna Lind var ännu mer mysig och riktigt bra!
Emilia önskar mest av allt att få träffa den rätte, skaffa barn och bilda familj. Hon jobbar vidare som efterättskock och får ett nytt spännande uppdrag tack vare hennes lillasyster Madelen.
Madelene väntar sitt första barn med hennes make Nicolas och borde sväva fram på små moln, men det är något som inte stämmer. Varför jobbar han så mycket?
Även i denna bok är det mycket mat och annat gott så man blir så sugen när man läser.
Jag ser verkligen fram emot fler böcker om systrarna Lind för detta är riktigt bra! En bok man gärna läser i sommar på badstranden!
Det är ett kärt återseende att få hänga med systrarna Lind igen och det känns som att återse gamla vänner man inte sett på ett tag, men som man ändå kommer nära in på livet snabbt igen. Nu är Madelen gravid och räknar ner till förlossningen medans Emilia är på jakt efter den stora kärleken som hon kan bilda familj med. Men den ena misslyckade dejten efter den andra får henne att tvivla på att hon någonsin kommer träffa någon vettig man.
Berättelsen är rapp och har ett fint flyt vilket gör att den är otroligt lättläst. Det är underhållande att vara med i systrarnas värld där relationer, kärlek och jobb står i fokus. Madelen i boken är gravid och jag tycker författaren skildrar det så bra med dess förväntningar och alla regler med vad man ska göra/inte göra för att vara den perfekta mamman. Det är hög igenkänning för alla mammor! Jag är alltid svag för hästar i böcker och här finns det med en del härligt hästmys och jag njuter för fullt. Lyckan kommer, lyckan går är en varm och mysig roman som fångade mitt hjärta!