Draken i rummet

Gunilla Von Platen

"Draken i rummet" av Gunilla von Platen och Malin Roos är en biografi om entreprenören Gunilla von Platen. Hon kom till Sverige som flykting från Turkiet när hon var fyra år gammal. Då hette hon Günel Anip. Detta är hennes berättelse om hur hon förvandlades från flyktingflicka i förorten till superentreprenör och investerare i i tv-programmet Draknästet.

3 utgåvor
Välj utgåva
Draken i rummetSvenska - Inbunden
ISBN: 9789100180898
Draken i rummetSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178275595
Draken i rummetSvenska - E-bok
ISBN: 9789100180904
En väldigt intressant bok där man får följa hennes uppväxt o flykt som sedan leder henne till Sverige. Hennes kämpande i barndomen o hennes jävlar i namna när hon bli äldre. Många motgångar men ändå reser hon sig o kämpar. Imponerande kvinna.
En bra bok som lästes ut snabbt.
"Draken i rummet" av Gunilla von Platen och Malin Roos är en gripande och inspirerande historia om flyktingflickan Günel Anip som blev den framgångsrika entreprenören Gunilla von Platen. Hon är framför allt känd som en av investerarna, de så kallade drakarna, i tv-programmet Draknästet. Hon är en mycket framgångsrik entreprenör och hon har bland annat grundat och sålt kundserviceföretaget Xzakt. Det är dock få som känner till hennes bakgrund. Som 4-åring flydde hon och hennes familj, som har syrianskt ursprung, från Turkiet för att slippa hot och förföljelse.

Denna bok handlar om en mycket inspirerande kvinna som gjort en makalös karriär. Det är en spännande, stundvis sorglig, biografi om en av Sveriges mest intressante entreprenörer. Den är rak och informativ med många värdefulla tips.