Rebecca och Djävulens söner

Renée Ripman

Starka färger virvlar runt omkring Rebecca och hon är tillbaka i drömmen igen, den där drömmen som återkommit de senaste månaderna. Den som aldrig vill släppa taget om henne.

Rebecca drömmer, färgstarkt och intensivt. En främmande varelse med gröna ögon besöker hennes flickrum om natten, men när hon vaknar bär hennes kropp på fysiska tecken från nattens erotik. Kort därefter ska Rebecca och mamma resa utomlands, men de kommer inte längre än till flygplatsen förrän en okänd man dyker upp och för bort Rebecca, mot hennes vilja. Det är bara det att mannen med de gröna ögonen känns bekant Och vad vill egentligen Rebecca?

Mindre

Starka färger virvlar runt omkring Rebecca och hon är tillbaka i drömmen igen, den där drömmen som återkommit de senaste månaderna. Den som aldrig vill släppa taget om henne... Mer

3 utgåvor
Välj utgåva
Rebecca och Djävulens sönerSvenska - Inbunden
ISBN: 9789178851447
Rebecca och Djävulens sönerSvenska - E-bok
ISBN: 9789178851638
Rebecca och Djävulens sönerSvenska - Ljudbok
ISBN: 9788726483130
Otroligt bra på att beskriva miljöerna. Man riktigt ser det framför sig. Riktigt bra. Och vilken fantasi.
Här snackar vi mustig 50 shades of grey ala fantasy. Där händer det grejor från sida 1. Skrattade så när huvudpersonen säger till sig själv: min kropp är en sån slampa. Ha ha
Känns lite Stockholmssyndromet mellan huvudpersonerna. Gillar du smarigt snusk i fantasy stil med dominanta drag, ja då är denna för dig. Hoppas på en uppföljare. Kan bli intressant.
🟡🟠🔴🔴🟠🟡
"När allt känns hopplöst och alla dörrar är stängda, får du finna ett fönster att öppna"