William Johnson, #1

Jag tvivlar på ditt ord

Bok av Michaela Winglycke
En ljummen sommarnatt hittas en kvinna brutalt mördad på en badplats i utkanten av den idylliska småstaden Vimmerby. Polisinspektör William Johnson, som nyligen flyttat tillbaka till sin hemstad tillsammans med flickvännen Josephine, får i uppdrag att för första gången leda en egen polisutredning. Till en början riktas all uppmärksamhet mot kvinnans make, men misstankar uppstår snart om att det även funnits en annan man med i bilden. Samtidigt försöker Josephine vänja sig vid tanken på att hon snart ska bli förälder, något som får henne att börja gräva i sin egen mammas förflutna. "Jag tvivlar på ditt ord" är en spänningsroman som kombinerar en dramatisk mordhistoria med huvudpersonernas personliga problem. Författaren, Michaela Winglycke är själv uppvuxen utanför Vimmerby, där berättelsen utspelar sig.
3 utgåvor
Välj utgåva
Jag tvivlar på ditt ordSvenska - Pocket
ISBN: 9789188703897
Jag tvivlar på ditt ordSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789178296903
Jag tvivlar på ditt ordSvenska - E-bok
ISBN: 9789180000161
En debutdeckare med mersmak. Alla som varit på Astrid Lindgrens Värld i Vimmerby kommer att känna igen sig. Handlingen byggs upp och mystiken tätnar. Jag längtar redan efter att läsa nästa bok om William, polisen som flyttat hem till Vimmerby.
En sommarnatt i idylliska Vimmerby hittas en kvinna mördad. Det blir polisinspektör William Johnson’s uppgift att hitta mördaren.
Först riktas misstankarna mot kvinnans man men snart märker man att hon hade en annan uppvaktare.

En riktigt bra debut! Två historier som i slutet knyts ihop väldigt snyggt. Jag hann också misstänka 2 eller 3 personer innan det avslöjades, det är ett bra betyg! Det finns inget bättre än när man inte listat ut det förens i slutet.
Jag ser absolut fram emot att läsa andra delen!