Vi måste sluta ses på det här sättet

Bok av Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck
Hon är arton år, han är tjugofyra. De möts första gången vid en bar. Nästa gång de träffas är på Hannas skola, där Jens arbetar som personlig assistent åt en person som går i samma klass som Hanna. I början blir det lite obekvämt mellan dem, men förälskelsen går inte att stoppa.
En bok om ung kärlek. Ung kärlek precis så spännande, krånglig, överväldigande, hjärtskärande, tveksam, fantastisk den är. Och att dessutom hantera detta stora när man ska planera en Paris-framtid med kompisen, klara skolan, snart ska ta studenten och relationen med bästisen inte längre är vad den alltid har varit.

En välskriven bok om allt det svåra och allt det fantastiska när man är 18.
Hanna är arton år och går sista året på gymnasiet. Jens är tjugofyra och arbetar som personlig assistent. Första gången de träffas är vid en bardisk. Sedan träffas de i skolan, där Hanna går och där Jens arbetar som personlig assistent åt en klasskompis till Hanna. Det blir en märklig situation för de båda, och de inleder ett förhållande som är lite on/off.

I vartannat kapitel får vi läsa ur Jens perspektiv, i vartannat ur Hannas. Jag gillar verkligen böcker som skiftar mellan olika berättarperspektiv, det blir ett större djup i berättelsen då och man lär känna karaktärerna bättre.