Farliga vidder : roman

Montana Sky
Bok av Nora Roberts
När Jack Mercy dog lämnade han efter sig åtskilliga fiender - och en ranch i Montana värd bortåt tjugo miljoner dollar. Till begravningen kommer hans tre vuxna döttrar från olika äktenskap och de väntar spänt på att få höra hur testamentet lyder. Willa, den yngsta, har vuxit upp hos sin far. Hon rider, skjuter och kastar lasso bättre än de flesta män och är den enda som är kapabel att driva ranchen. Tess är manusförfattare i Hollywood och hoppas kunna flyga hem till Californien med en ansenlig summa pengar - ju förr dess bättre. Lily är tacksam för det hon kan få, hon har aldrig mött annat än besvikelser och grymhet från män. Men de tre kvinnorna blir bestörta när de får höra villkoret för att de ska få ärva.
En spännande bok o med fin beskrivning av naturen. Man vill ju åka dit & uppleva vidderna (minus otrevligheterna). Som ganska vanligt förkommande i Noras böcker är det lite av en katt & råtta lek mellan huvudrollsinnehavarna. Men där är en hel del olika love storys men tyvärr också mord & våld. Sexscener som är het o fin, inte så där to snuskiga. I boken beskrivs livet på en ranch i usa, även om påtvingade relationer som i slutändan blir något fantastiskt. Jag förstår att denna bok gjorts till film. Den är läsvärd, riktigt bra o spännande bok. Där är inte bara ett livsöde utan flera o det sammanvävs med varandra.
                    🔴🟠🟡🟡🟠🔴
"Detta vidsträckta land av berg & ängsmark, av örn & varg"
Faderns död får tre systrar att mötas och på grund av hans stipulationer måste de tre samsas på gården. De tre har helt olika syner på världen och gården. Kommer de tre att kunna samsas för att få tillgång till arvet?

Jag gillade denna bok så starkt att jag köpte en egen kopia av boken så snart jag fick en chans.