Tenet

Film från 2020 regisserad av Christopher Nolan
En intensiv actionspäckad film med en invecklat äventyr där hotet kommer från framtiden. När hjälten går framåt så spolar filmen bakåt. Ju längre in i filmen vi kommer desto märkligare händelser. Bilar, båtar och människor som passerar varandra på parallella tidsplan. Det är en intressant historia och en än mer intressant framtid. Självklart får allt en förklaring till slut och det är många trådar, fram och tillbaka i tiden, som knyts samman.
Otroligt snygg film av Christopher Nolan och jag är imponerad av Robert Pattinson. Bra roll!
Det är ingen film att slötitta på, du måste vara med för att hänga med..
En fantastisk intrig som behövs se om och om igen för att verkligen förstå alla detaljer och ledtrådar.
Vad är vad och när är när undrade jag en bra stund innan jag fick ihop allt. Filmen flöt på och det exploderade mer än en gång. Inte den bästa film jag sett men inte den sämsta heller.
Ett mästerverk och one-of-a-kind film! Ska upplevas på bio helt klart med dess fantastiska ljudsättning och högupplösta IMAX-bild. Kravet att förstå filmen är 100% tillgivenhet och uppmärksamhet. Men sanna mina ord, hänger man med så är det makalöst.
En bra film som gör att man verkligen får tänka till. Inte bara för att hänga med men också vad gäller människornas värde och det som händer i världen och den utveckling vi har framför oss.