Jurassic Park (Jurassic Park)

Steven Spielberg  

Jurassic Park är berättelsen om en dinosauriepark som byggs i modern tid för att rekonstruera Juraperioden då dinosaurier härskade över världen. Många kända skådespelare är med i filmen som ansågs vara ovanligt tekniskt komplicerad för sin tid. Filmen var en stor kassako och pånyttfödde fascinationen för dinosaurier, inte minst bland barn.

Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
Ginza
29 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 39 frakt
Discshop
49 kr + 29 frakt
Base.com
~66 kr (5.69 GBP)okänd frakt
365games.co.uk
~75 kr (6.49 GBP)+ 2.99 GBP frakt
CDON
79 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 29 frakt
Adlibris
79 kr
Laddar in senaste priserna...
+ 19 frakt
Ej verifierad butik
Jurassic Park (1993)
79 kr
Jurassic Park (1993)
79 kr
Shop4world.com
~87 kr (7.49 GBP)+ 6.99 GBP frakt
Coolshop
249 kr fri frakt
Denna film är en riktig klassiker! Den baseras på boken Jurassic Park, skriven av Michael Crichton. Steven Spielberg regisserade filmen och den blev en enorm succé bland publik och kritiker. Den handlar om parken Jurassic Park där ett företag har lyckats framställa dinosaurier från DNA. Parken är belägen på en ö och innan den öppnar för allmänheten väljer företaget att bjuda in några dinosaurieexperter och andra personer. Under besöket går elstängslen som omger dinosaurierna sönder och besökarna måste kämpa för sin överlevnad när dinosaurierna sliter sig loss från det inhägnade området.

Detta är en enormt välgjord film med fantastiska specialeffekter. Dinosaurierna är mycket verklighetstrogna och det känns verkligen som att denna ö skulle kunna finnas på riktigt. Filmen vann flera Oscars, bland annat för ljud och specialeffekter. Jag kan verkligen rekommendera denna film både för vuxna och barn. Jag skulle säga att den passar för barn över 7 år.