Döden kvittar det lika

Bok av Anne-Marie Schjetlein

Andreas är gift och har barn, men får plötsligt se sin tidigare älskade, medvetslös på en bår framför sig i akutrummet. Olyckan utlöser en serie händelser där tidigare dolda sanningar kommer upp i ljuset. Andreas fru försöker förmedla sin kunskap till honom, men når inte fram. Boken utspelar sig i Halmstad på ett sjukhus, där dramatisk kärlek och död drabbar huvudpersonerna.

4 utgåvor
Välj utgåva
Döden kvittar det likaSvenska - Inbunden
ISBN: 9789175579368
Döden kvittar det likaSvenska - E-bok
ISBN: 9789175578811
Döden kvittar det likaSvenska - Ljudbok
ISBN: 9789175234199
Döden kvittar det likaSvenska - Pocket
ISBN: 9789175579931
Andreas och Katrin bor med sina söner Alex och Fabian i det glamorösa och kysixa villan på Tylösand. Andreas är kirurg i Halmstad och jobbar väldigt mycket för att hans fru Katrin ska kunna få leva den lyx hon vill leva. En dag kommer det in en patient som blivit påkörd och det är inte vilken patient som helst. Det är Tess, en operationssköterska som dessutom är Andreas älskarinna. I och med att hon kommer in så kommer med tiden många sanningar fram och sorgsna händelse efter händelse sker.

I boken får man även följa en flicka som får leva med knappt någon mat, smutsigt hem och en mamma som missbrukar och sover väldigt mycket. Mycket händer där hos flickan som emellanåt är inlåst på sitt rum. Men vad har flickan med Katrin att göra?

En välskriven och noggrann skriven bok om alla karaktärer och händelser. Spänning, sorg och kärlek får vi i denna bok som även är den första i serien 'Tylösand'. Kan varmt rekommendera den och den är lagomt lång