The Walking Dead

TV-program från Netflix
Bli inbjuden till en värld av zombies, mäktigt hur de har skapat den här världen och hur karaktärerna kommer och går. Finns avsnitt som är sämre och inte tar handlingen framåt, men den här serien är helt klart så bra att det är ok med ett par sämre avsnitt.
Bästa serien ever!! Man måste se allra första avsnittet av serien för att förstå sammanhanget.

Jag var fångad från första stund, handlar om Usa och en epidemi
där alla eller många dör, men de som överlever försöker att överleva genom att döda zombies och leta efter mat och vatten men blir man biten av en zombie förvandlas man själv till en zombie, mycket spännande!!
Väldigt välgjord serie. Jag kommer på mig själv med att skrika rakt ut när zombies dyker upp. Den handlar mycket om hur vi människor behöver samarbeta för att överleva en katastrof.
En mardröm som blir till verklighet. Här får vi följa intressanta karaktärer i en snygg, välgjord och enormt dramatisk tv-serie. Inte bara är det zombierna som står i fokus. Nej, för varje avsnitt/säsong som går blir fokuset större på dramat mellan de levande karaktärerna. Men såklart finns alltid zombierna där.
En otroligt spännande serie som aldrig fortsätter förvånas. Intressant att se hur karaktärerna utvecklas genom åren. Jag gillar även en serie som inte har problem att populära karaktärer försvinner.