Modern Family

TV-program från Netflix
En jätteknäpp och lite löjlig komediserie som jag älskar att titta på ändå. Handlar om familjerelationer. En pappa, hans nya fru och deras familj plus pappans två vuxna barn och deras respektive familjer och allt vad dom har för sig.

Lättsamt och perfekt om man bara behöver något att garva åt när man inte orkar plugga för stunden.
Detta é en komediserie där man får följa en äldre pappa, omgift med en yngre Colobianska, och pappans två vuxna barn med deras familjer
Den é rolig, allvarlig och tar upp en del seriösa ämnen, blandat med skratt och tårar
Rekommenderar den verkligen!
Vill du skatta när du tittar på tv, och en stund efter att du slutat titta men när poletten trillar ner och du plötsligt fattar ett skämt? Titta på Modern Family! Trots att ingenting är för heligt för att skämtas om så görs det på ett respektfullt sätt med glimten i ögat.
Pappa Jay har gift om sig med en ung fru som heter Gloria. Sedan tidigare har hon sonen Manny. Jay har två vuxna barn som bildat egna familjer. Dottern Clair är gift med Phil och tillsammans har de tre barn.
Sonen Mitch är gift med mannen Cam och de adopterar barn tillsammans.
Humorn bygger på hur serier med händelser kan resultera i missförstånd eller nästan osannolika händelser. Bortsett från att serien är hysteriskt kul är det mysigt att följa karaktärerna och de börjar kännas som ens egna vänner.
Tv serie men mycket humor.
I denna serier får vi följa med tre familjer som är släkt med varandra.
Ett homosexuellt par som adopterar en dotter i smyg och med allt vad det innebär.
Systerns familj med tre barn bla i tonåring och hur man får ihop familjelivet.
Syskonen far med sin sexiga fru och son.
Serien är rolig, ger många skratt och mycket igenkänning.