The Office (US)

TV-program från Netflix
Jag var väldigt tveksam när vi började titta på första avsnittet. Det kändes alldeles för deppigt och jobbigt att titta på med typisk "cringe-humor". Det enda som fick mig att vilja fortsätta titta var relationen mellan Jim och Pam.
Och nu, två månader senare, har vi sett klart alla nio säsonger - och börjat om från början igen. Det här är en rolig, skruvad och varm historia om ett kontor med uttråkade kollegor som verkar göra allt annat än att faktiskt jobba när de är på jobbet.
En favoritserie! Skrattframkallande, varm glädjekälla i dessa mörka covidtider. Lagom skruvade karaktärer och korta avsnitt, som gjorda för att sträckkolla
En utav de bästa komedieserierna någonsin. Jag har sett alla säsonger fler gånger än vad hag kan hålla räkningen på.
Kanske världens bästa komeditv-serie? Otroligt smart, välgjord och fantastiska skådespelare. Michael och Dwight gör hela tv-serien till vad den är med sina otroliga rollprestationer. Säsong 2-3 är de klart bästa säsongerna och tråkigt nog är serien ganska otittbar efter säsong 7 pga att en av huvudkaraktärerna lämnar serien.
Detta programmet kan inte göra en annan än glad. En av få tv-serier som får mig att skratta högt! Det ryser i kroppen när det blir för obekväma situationer, vilket det ofta blir!