Criminal Minds

TV-program från Netflix
Criminal minds är en serie för den som vill ha action blandad komedi serie.
Genom seriens gång så får man följa ett team på "BAU" "behavior analysis unit" deras jobb är att skapa en gärningsmannaprofil till polisen.
Vid sidan om så får man följa hur de hanterar livet utanför arbetet.
Jag rekommenderar verkligen att man tittar på denna serie, 15 säsonger lång med många fantastiska avsnitt.
Criminal Minds handlar om ett profileringsteam från FBI:s beteendeanalysenhet från Quantico i Virginia. Teamet arbetar för att spåra olika seriemördare som härjar i USA.

Jag gillar verkligen Criminal Minds då den riktar sig mer in på att förklara och analysera brottslingen än själva brotten, även om brotten självklart är en del av analysen. Det är intressant hur de kommer fram till diverse slutsatser om skurken med hjälp av de få utgångspunkterna som de har.
Vissa av fallen är även inspirerade av riktiga fall, vilket för en True Crime-fantast är oerhört intressant. Då serien behandlar hemska brott kan den ibland bli lite väl mörk och tung men karaktärerna och deras personligheter hjälper till att motverka det till viss del.
En allmänbildande serie där vi följer en grupp FBI-agenter som använder analyser av det mänskliga beteendet för att lösa mord och andra brott. Spännande, intressant, lärorik – allt i ett helt enkelt.
En mycket bra och spännande serie där FBI:s Beteendeanalytiska enhet (BAU) reser över landet för att ta sig an de mest svårlösta brotten där gärningspersonen behöver profileras för att hittas. Serien innehåller en blandad kompott av olika karaktärer som kommer och går genom säsongerna. Bland annat geniet Spencer Reid, excentriska Penelope Garcia, den erfarne David Rossi och snabbtänkta Emily Prentiss. Serien är en personlig favorit och trots att den numer har avslutats och jag själv sett alla avsnitt går jag ibland tillbaka för att se om ett avsnitt eller två.
Du kommer att bli kär i den här showen snabbt. Karaktärerna är fantastiska och så underbara. Denna tv serien är riktigt spännande.

100% sevärd
En väldigt spännande serie. Nu är jag på säsong 14 och jag tycker att de senaste säsongerna är de bästa. Jag gillar karaktärerna väldigt mycket, och avsnitten är väldigt spännande.
En spännande serie där FBIs specialavdelning BAU (beteendeanalysenheten) spelar huvudrollen. De flyger och arbetar över hela USA och löser mord av svårare karaktär oftast seriemördare. Personerna i teamet kompletterar varann bra med olika styrkor och bakgrunder. Kan bli lite väl grafisk ibland, när de visar de mördade, men då går det att blunda en stund.

Mycket bra serie