Criminal Minds

TV-program
Visa pris inkl. frakt Inkl. frakt
En allmänbildande serie där vi följer en grupp FBI-agenter som använder analyser av det mänskliga beteendet för att lösa mord och andra brott. Spännande, intressant, lärorik – allt i ett helt enkelt.
En mycket bra och spännande serie där FBI:s Beteendeanalytiska enhet (BAU) reser över landet för att ta sig an de mest svårlösta brotten där gärningspersonen behöver profileras för att hittas. Serien innehåller en blandad kompott av olika karaktärer som kommer och går genom säsongerna. Bland annat geniet Spencer Reid, excentriska Penelope Garcia, den erfarne David Rossi och snabbtänkta Emily Prentiss. Serien är en personlig favorit och trots att den numer har avslutats och jag själv sett alla avsnitt går jag ibland tillbaka för att se om ett avsnitt eller två.
Du kommer att bli kär i den här showen snabbt. Karaktärerna är fantastiska och så underbara. Denna tv serien är riktigt spännande.

100% sevärd
En väldigt spännande serie. Nu är jag på säsong 14 och jag tycker att de senaste säsongerna är de bästa. Jag gillar karaktärerna väldigt mycket, och avsnitten är väldigt spännande.
En spännande serie där FBIs specialavdelning BAU (beteendeanalysenheten) spelar huvudrollen. De flyger och arbetar över hela USA och löser mord av svårare karaktär oftast seriemördare. Personerna i teamet kompletterar varann bra med olika styrkor och bakgrunder. Kan bli lite väl grafisk ibland, när de visar de mördade, men då går det att blunda en stund.

Mycket bra serie
Älskar den här serien jättemycket! Den påminner väldigt mycket om Mindhunter på Netflix, som har varit en av mina favoritserier.