Skridskor som present

Presenttips
Det här är ett generellt presenttips, inte en specifik produkt. Du är välkommen att recensera det här presenttipset för att hjälpa andra att hitta bra presenter.
Brukar vara en uppskattad present, speciellt för aktiva barn som dock fort växer ur skridskorna. Men de behöver inte alls köpas nya. Håll utkik på loppisar, second hand eller på skolors prylbytar-dagar.

En nackdel kan vara att det är svårt att avgöra vilken storlek som passar mottagaren. Tänk på vilken storlek som mottagaren har i vanliga skor och lägg till utrymme för raggsockor som mån för tårna att kunna röra sig.
Att åka skridskor är en av vinterns mysigaste aktiviteter. Man kan göra det tillsammans flera generationer. Och att sitta vid iskanten och dricka varm choklad och äta lussebulle efter åkturen är magiskt.
Svårt att ge utan att personen provat storleken och gillar personern att åka skridsko? Alla tvingas att åka skridskor på gymnastiken men det finns alltid skridskor att låna. Skridskor är dyra och kanske bortskämda pengar om det är till ett växande barn som har en annan storlek till nästa år. Kort säsong efter jul max 3 månader om inte konstgräset ishall finns.