Skridskor

Produkttyp

Skridskor som present

Skridskor som present fungerar utmärkt om man köper ett par långfärdsskridskor. Visserligen måste mottagaren hålla med egna kängor men man slipper problemet med storleken och ger någon möjlighet att prova något riktigt kul. Tänk på issäkerheten bara.

Skridskor som present

Hur ofta åker man skridskor som vuxen egentligen? Inte särskilt ofta va. Men visst var det roligt när man gjorde det som barn? Att ge skridskor i present till en vuxen är en toppenpresent som uppmuntrar till aktivitet.

Skridskor som present

En utomhusaktivitet som passar alla och som man kan uppmuntra genom att ge bort ett par i julklapp! Kanske tillsammans med en termos för den perfekta kombon? Glöm inte hjälm!

Skridskor som present

Brukar vara en uppskattad present, speciellt för aktiva barn som dock fort växer ur skridskorna. Men de behöver inte alls köpas nya. Håll utkik på loppisar, second hand eller på skolors prylbytar-dagar.

En nackdel kan vara att det är svårt att avgöra vilken storlek som passar mottagaren. Tänk på vilken storlek som mottagaren har i vanliga skor och lägg till utrymme för raggsockor som mån för tårna att kunna röra sig.

Skridskor som present

Att åka skridskor är en av vinterns mysigaste aktiviteter. Man kan göra det tillsammans flera generationer. Och att sitta vid iskanten och dricka varm choklad och äta lussebulle efter åkturen är magiskt.

Skridskor som present

Svårt att ge utan att personen provat storleken och gillar personern att åka skridsko? Alla tvingas att åka skridskor på gymnastiken men det finns alltid skridskor att låna. Skridskor är dyra och kanske bortskämda pengar om det är till ett växande barn som har en annan storlek till nästa år. Kort säsong efter jul max 3 månader om inte konstgräset ishall finns.