Fallskärmshoppning

Aktivitet

Fallskärmshoppning som present

Jag fick själv ett fallskärmshopp i present och det är bland det bästa jag upplevt. Efter det hisnande, overkliga hoppet ut ur planet så landar du liksom i luften, det kan liknas vid att flyta fast i luften. När sedan skärmen vecklats ut känns det som att gunga i en stor gunga.
En magisk upplevelse som jag vill rekommendera alla som funderar att testa!

Fallskärmshoppning som present

Det är verkligen en upplevelse utöver det vanliga! Visserligen är det ganska dyrt, men det ger garanterat minnen för livet. Själv hade jag ett fånigt leende på läpparna i flera timmar efteråt. Och får det fortfarande när jag tänker på det, mer än tio år efteråt.

Var bara säker på att mottagaren är lite äventyrlig, och inte livrädd för höjder.

Fallskärmshoppning som present

Bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv - ge någon ett minne för livet. Dock är det inte för alla, så var noga med just vem du ger den till.

Fallskärmshoppning som present

Har själv hoppat och det var en superkick och stärkte mitt självförtroende även om det var dyrt och jag vågade inte hoppa själv men hade kommit överens med tandemhopparen att hon fick knuffa ut mig och jag har inte ångrat mig efteråt. Otäckt och spännande på samma gång men häftigt och jag fick berätta om och om igen om hoppet.

Fallskärmshoppning som present

En jättebra present för någon som är modig. Det är en upplevelse man kommer att minnas, och så mycket mer värt än bågot materiellt.

Fallskärmshoppning som present

Min syster fick detta i 40 årspresent d0 det var på hennes bucketlist oturligt nog var det samma år som den tragiska olyckan i Umeå så blev av först i år och hon var välidigt osäker på om hon skulle våga men jäklar vad euforsisk hon var efteråt vilken upplevelse och kul att få ge henne ett minne för livet🥰