Fallskärmshoppning som present

Presenttips
Det här är ett generellt presenttips, inte en specifik produkt. Du är välkommen att recensera det här presenttipset för att hjälpa andra att hitta bra presenter.
Det är verkligen en upplevelse utöver det vanliga! Visserligen är det ganska dyrt, men det ger garanterat minnen för livet. Själv hade jag ett fånigt leende på läpparna i flera timmar efteråt. Och får det fortfarande när jag tänker på det, mer än tio år efteråt.

Var bara säker på att mottagaren är lite äventyrlig, och inte livrädd för höjder.
Bland det bästa jag har gjort i hela mitt liv - ge någon ett minne för livet. Dock är det inte för alla, så var noga med just vem du ger den till.
Har själv hoppat och det var en superkick och stärkte mitt självförtroende även om det var dyrt och jag vågade inte hoppa själv men hade kommit överens med tandemhopparen att hon fick knuffa ut mig och jag har inte ångrat mig efteråt. Otäckt och spännande på samma gång men häftigt och jag fick berätta om och om igen om hoppet.
En jättebra present för någon som är modig. Det är en upplevelse man kommer att minnas, och så mycket mer värt än bågot materiellt.
Min syster fick detta i 40 årspresent d0 det var på hennes bucketlist oturligt nog var det samma år som den tragiska olyckan i Umeå så blev av först i år och hon var välidigt osäker på om hon skulle våga men jäklar vad euforsisk hon var efteråt vilken upplevelse och kul att få ge henne ett minne för livet🥰