Robotdammsugare, årets julklapp 2015

Presenttips
Det här är ett generellt presenttips, inte en specifik produkt. Du är välkommen att recensera det här presenttipset för att hjälpa andra att hitta bra presenter.
Om du vill ha ett rent hem utan ansträngning,
våga på den här lägga en rimlig penning.
Du kommer få så mycket tid över,
en robot är vad du behöver!
Robotdammsugare är något av det bästa vi köpt till lägenheten. Vi kör den varje dag när vi är på jobbet och kommer hem till ett nystädat hem varje dag. Att inte behöva lägga tid och energi på att dammsuga är verkligen värt varenda krona.
Detta är verkligen en toppenpresent! Vår robot underlättar mycket för oss. Älskar att det är städat när vi kommer hem. Då har vi mer tid över till familjen.
Jättebra present för den som har fullt upp i vardagen. Perfekt att låta den dammsuga ett par gånger i veckan när man själv inte har tid.
Min robotdammsugare underlättar så oerhört mycket i min vardag. Med två små barn, jobb, hund och något slags försök till återhämtning är det väldigt skönt att krypa upp i soffan medans roboten tar hand om smulorna på golvet.
Wow det vore det bästa som man kunde ge en människa. Både tid med nära och kära och ett skinande hem. Vad kan bli bättre?
Perfekt att kunna lägga tiden för dammsugning på något du älskar att göra. Vem kan bli besviken på en sådan present?
Den här är ju helt perfekt för dig som är lite lat och inte orkar sopa/dammsuga, låt den gör det åt dig! Sedan är det också himla roligt att se hunden (om du har) leka med den, som om det vore en kompis.
Denna önskar jag att tomten ville komma med i ett paket till mig Täbk vad smidigt att komma hem till ett dammsuget hem och kunna lägga tiden på annat
Medan jag ligger på soffan o läser en bra bok

Åker den runt som en tok. Jag är pigg o utvilad till att göra något kul , denna jul🎅🏻
Bästa köpet. Någonsin! Inget tjafs om städning längre. Vi pratar till och med med den som till ett husdjur.
En super bra present att ge till den som lever trångt, möjligen stort också men tänk att stackars roboten enbart är en och kan knappast hinna med all yta.

Pro: Den är enkel att sätta på. Den är självgående och om den stöter på ett hinder kan den ändra kurs för att fortsätta arbeta.

Con: Det är inte mycket skräp den kan suga till sig, den är liten i storlek och kapaciteten är därav liten. Den kan låta rätt mycket och länge, då den kör. Om den går sönder, får du köpa en ny, den är inte lätt att reparera.