Den som flyr vargen...

Bok av Sara Dalengren
Fjärde delen i serien om Flocken. När Flocken sträcker ut en hjälpande hand åt en kvinna på flykt ställs Igor inför ett svårt val. Att skydda henne från monstret hon flyr ifrån eller från monstret han bär inom sig. För Linda är friheten äntligen inom räckhåll. Men när oron hon burit på i så många år ger vika, vaknar nya känslor till liv. Känslor hon varken vill eller kan ignorera... Den som flyr vargen är en paranormal romance om att slå sig fri, bekämpa sina rädslor och våga följa sitt hjärta.
herregud vilken jävla bra serie det här är. Handen på hjärtat, en av mina absolut favoriter när det kommer till hamnskiftare. Jag har inte tyckt om alla böcker, men det endast för jag inte tycker om karaktäerna, själva historien var helt jävla underbar och Sara Dalengren skriver på ett sätt så man sugs in i denna helt fantastiska värld och man vill aldrig lämna den. Jag väntar spänt på sista boken i serien, blir det Sandras, Nikolai? Jag vet inte men ärligt talat skulle jag läsa om vem som helst bara för att slippa säga adjö till denna värld och denna helt underbara flock.

Jag har väntat på den här boken. Igor har alltid varit min favorit bland gruppen och äntligen fick jag hans bok. Den här mannen. Alltså den här mannen. Jag har inga ord hur otroligt fin han är. Han tror att han är ett monster och inte förtjänar att komma någon nära eller att älska någon så när man äntligen får läsa om hans lyckliga slut så blir jag nästan lite gråtfärdig. Han förtjänar verkligen Linda, dessa två invider passar så himla bra ihop. Och jag kan knappt tro det själv när jag säger det här men de passar till och med bättre än Miriam och Jonathan, och dom passar ihop bättre än bäst.

Hade önskat på till och med mer bakgrundshistoria hos Igor, så himla spännande och intressant att sakta men säkert få reda mer om han och varför han är som han är. Jag förstår verkligen varför han känner så som han gör för han har verkligen upplevt hemska saker men jag har fortfarande så många frågor.

Själva hotet i den här boken är även något jag inte hade räknat med. Hade verkligen trott att det skulle vara Lindas ex som var hotet men när det visar sig vara helt fel så blev jag sjukt chockad. Igen tycker jag dock att själva actionscenerna gör över för snabbt, men jag är väl konstig som gillar blod. Jag och Miriam skulle vara bra kompisar. haha.

Jag verkligen älskar den här serien, och jag älskar dessa karaktärer. Läs den och bli förälskad!