Serien om flocken, #2

Varghamn

Bok av Sara Dalengren
Anja får betala hårt för sitt svek mot flocken. Ensam och utsatt förvandlas hennes liv snart till en mardröm. Längtan efter frihet och chansen att få visa mannen som hemsöker hennes drömmar vad hon egentligen går för, är vad som håller henne vid liv. Simon har inte glömt den vackra och dödliga Anja, trots hårt arbete och en strid ström av tillfälliga förbindelser. Inget kan få minnet av deras första möte att blekna. När deras vägar korsas på nytt ser han sin chans, men Anja är inte det minsta villig att låta sig charmas. Varghamn är andra delen i serien om FLOCKEN och en spännande paranormal romance om tillhörighet, kärlek och livet i en grupp med skepnadsskiftare.
Charmig och lättläst! Kärlekshistorien mellan huvudkaraktärerna är väldigt fint uppbyggd samtidigt som författaren skickligt väver in förväntningar på nästkommande böcker i serien. En solklar femma!
Jag gillade verkligen första boken i serien men den här boken föll mig verkligen inte i smaken. Skulle egentligen vilja ge den här boken endast två stjärnor men jag vet att den inte förtjänar så låga stjärnor.

Det är två saker som dragit ner betyget.
Det första är att det händer nästan inget i den här boken, massa action i början när man får följa från Anjas och Lukas POV men sedan när de lyckas fly så händer. inte. något. alls. Det är bara kärleksdrama, och jag kan faktiskt inte ens säga att det är så mycket drama heller. Enda dramat som egentligen är drama är i slutet och det löses i efter två kapitel typ. Sedan det som var så himla spännande i slutet varar inte heller länge, när det äntligen blir lite action som är spännande så hinner det gå över innan det knappt har börjat.

Sedan har vi Anja. Anja som är en av huvudkaraktärerna i den här boken. Anja som är helt omöjlig att tycka om. Allt hon gör blir man bara arg på henne. Jag försökte verkligen hitta något bra om henne men nej det går inte. Jag gillar henne verkligen inte och jag tycker Simon förtjänar någon bättre än henne. Hoppas i senare böcker att hon blir bättre men jag är glad över att slippa läsa ifrån hennes POV och tankar igen.

Kommer jag fortsätta med serien dock efter jag tyvärr sågar den här boken. KLART SOM FAN JAG SKA. Nästa bok är Stefan och Lukas och jag är taggad som tusan på deras bok men någon bok jag längtar mest efter är Igor. Älskade Igor.